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Author(s): COSTA, M. S.; SCHOLZ, M. B. dos S.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCO, C. M. L.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): CLARO, F. C.; MATOS, M. de; MAGALHAES, W. L. E.

É crescente o interesse na utilização da celulose nanofibrilada devido as suas propriedades físicas como alta resistência, baixa densidade e translucidez, além dos benefícios ecológicos. A polpa celul... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): CORREA, A. C.; CARMONA, V. B.; SIMÃO, J. A.; MATTOSO, L. H. C.; MARCONCINI, J. M.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): PAIVA, F. F.; GOTTMANNSHAUSEN, T. L.; ARAUJO, E.; MIRANDA, M. Z. de

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): PAIVA, F. F.; MIRANDA, M. Z. de

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): PRADO, G. M. DO; SOUSA, P. H. M. DE; SILVA, L. M. R. DA; WURLITZER, N. J.; GARRUTI, D. dos S.; FIGUEIREDO, R. W. DE

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): COMETTANT-RABANA, R.; CARVALHO, C. W. P. de; ASCHERI, J. L. R.; HIDALGO CHÁVES, D. W.; GERMANI, R.

This work aimed to use thermoplastic extrusion technology as a pretreatment for whole grain flours (corn, parboiled brown rice, and sorghum) and the incorporation of germinated millet at 5% for the pr... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): CLARO, F. C.; MATOS, M. de; MAGALHAES, W. L. E.

É crescente o desenvolvimento de filmes nano-estruturados para uso em embalagens. Nesse contexto, a utilização de celulose nanofibrilada é interessante devido às suas propriedades físicas: como alta r... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): DELGADO, K. F.; PEREIRA, M. P.; FRASÃO, B.; VIEIRA, C. P.; BRIGIDA, A. I. S.; CONTE JUNIOR, C.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O.; FRONZA, V.; SOARES SOBRINHO, J.

GlutoPeak method has been proposed as an alternative method for evaluating wheat and as a tool to predict the baking quality of flour, by measuring the gluten aggregation (rapid and flour saving). The... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

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