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Author(s): MOREIRA, L. da C.; MAGNABOSCO, C. de U.; EIFERT, E. da C.; SILVA, S. D. C.; LOPES, F. B.; COSTA, M. F. O. e; PRADO, C. S.; GONZALEZ, R. D. S. A falta de maciez da carne brasileira tem reflexos negativos sobre a qualidade do produto final, fazendo com que os grandes mercados mantenham-se fechados para comercialização. Dessa forma, objetivou-... ... |
Author(s): BRITO, G. F.; SILVA, M. L. P. da; BERNDT, A.; NASSU, R. T.; ALENCAR, M. M. de; TULLIO, R. R.
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Author(s): LANDIM, A. V.; PASCOA, L.; MCMANUS, C.; LOUVANDINI, H.; MARIANTE, A. da S.
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Author(s): FERNANDES, A. C.; REVERTER, A.; KEOGH, K.; ALEXANDRE, P. A.; AFONSO, J.; PALHARES, J. C. P.; CARDOSO, T. F.; MALHEIROS, J. M.; BRUSCADIN, J. J.; OLIVEIRA, P. S N. DE; MOURÃO, G. B.; REGITANO, L. C. de A.; COUTINHO, L. L. Feed cost represents a major economic determinant within cattle production, amounting to an estimated 75% of the total variable costs. Consequently, comprehensive approaches such as optimizing feed ut... ... |
Author(s): BONIN, M. de N.; GOMES, R. da C.; MENEZES, G. R. de O.; SURITA, L. M. A.; FAVERO, R.; DE PAULA, L. C.; FERRAZ, L. J.; FEIJO, G. L. D. The ratio is a measure of the rib eye to determine the muscle format and is a result of the relationship between the rib eye depth and length. The higher this relation is, the more circular the rib ey... ... |
Author(s): NOVO, L. C.; GONDO, A.; GOMES, R. da C.; FERNANDES JUNIOR, J. A.; RIBAS, M. N.; BRITO, L. F.; LAUREANO, M. M. M.; ARAÚJO, C. V.; MENEZES, G. R. O.
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Author(s): TELES, A. I. M.; COSTA, H. H. A.; COSTA, A. C.; FERRO, T. B. de M.; SOUSA, D. R. de; SALIBA, E. de O. S.; GALVANI, D. B.; LANDIN, A. V. Resumo: Objetivou-se determinar as características qualitativas da carcaça de cordeiros terminados em pastagem nativa da caatinga submetidos a diferentes suplementações de sal mineral. Foram utilizado... ... |
Author(s): PASSOS, L. P.; SUZUKI, L. S.; REIS, P. R. C.; CAMPOS, F. V. DE; SANTISTEVAN, G.; CHIAVEGATTO, R. B.; SILVA, C. O. Symptoms of metal toxicity are frequent in cultivated crops. In Brazil, most soils are acidic with often high contents of toxic aluminum. In addition, harmful levels of toxic chromium occur in some pl... ... |
Author(s): PANASOLO, A.; GALVÃO, F.; HIGACHI, H. Y.; OLIVEIRA, E. B. de; OLIVEIRA, F. C. de; WROBLEWSKI, C. A.
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