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Author(s): PENTEADO, A. L.; PACKER, A. P.; CHAIM, A.; BUSCHINELLI, C. C. de A.; TERAO, D.; PORTO, D. D.; RODRIGUES, G. S.; CALEGARIO, F. F.; JESUS, K. R. E. de; ABREU, L. S. de; WADT, L. G. R.; OLIVEIRA, P. de; BARIZON, R. R. M. Reduction of contamination of rural areas and protection of human health through agricultural activities; Producing quality foods. |
Author(s): GIGLIO, E.; LUIZ, A. J. B.; NAJBERG, E. Abstract: The paper discusses the implementation of agro-environmental policies in municipalities through concepts of social networks, and proposes a model to do research in the area. The basic assert... ... |
Author(s): DIAS, T. A. B.; UDRY, M. C. F. V.; HEBERLE, A. L. O.; NOGUEIRA, J. D. For more than 40 years, offering information, knowledge and technology, Embrapa has contributed to the innovation and sustainability of agriculture, reduced inequalities and food insecurity. Embrapa a... ... |
Author(s): RODRIGUES, I. A.; BUSCHINELLI, C. C. de A.; LIGO, M. A. V.; PIRES, A. M. M.; RODRIGUES, G. S.
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Author(s): ROCHA, F. E. de C.; BRASIL, B. dos S. A. F.; BORGES, J. A. R.; GALERANI, P. R.; SOUZA, M. G. S. de; MACHADO, M. dos S. Este trabalho tem como objetivo apresentar, em termos gerais, a AbAC e o método intitulado Diagnóstico Comportamental de Atividade Produtiva (DCAP), desenvolvido para avaliar resultados relacionados à... ... |
Author(s): COSTA, P. da; COSTA, J. R. da; AQUINO, A. M. de; SANTOS, A. G. dos; FURTADO, A. L. dos S.; RODRIGUES, C. A. G.; CRISCUOLO, C.; ALVES, E. R. da S.; ESCOBAR, J. L.; STARETZ, K.; SOUZA, M. G. S. de; DURIGAN, M. F. B.; COSTA, M. O. X. D.; SALES, P. de A. O.; BELTRAO, S. L. L. Abstract: In rural areas, low levels of education, coupled with lack of skills and competencies, are one of the main problems that limit and restrict the appropriation of knowledge and the adoption of... ... |
Author(s): PEREIRA, A. F. C.; JUSTO, W. R.; LIMA, J. R. F. de Nos anos 60, a agricultura mundial apresentou um elevado crescimento tanto no aspecto produtivo, quanto no volume financeiro gerado. Entre os principais fatores que contribuíram para o desenvolvimento... ... |
Author(s): MENDES, A. M.; VILELA, G. F.; OSHIRO, O. T. Agriculture is the main source of welfare in Brazil. The state of Mato Grosso is probably the best example for it, with its 903 thousand km2 covered by 3 biomes. The New Brazilian Forest Code (Brazili... ... |
Author(s): PRADO, R. B.; FIDALGO, E. C. C.; FERREIRA, J. N.; CAMPANHA, M. M.; VARGAS, L. M. P.; MATTOS, L. M. de; PEDREIRA, B. da C. C. G.; MONTEIRO, J. M. G.; TURETTA, A. P. D.; MARTINS, A. L. da S.; DONAGEMMA, G. K.; COUTINHO, H. L. da C. Pressões antrópicas sobre os ecossistemas causam degradação dos recursos naturais e redução da biodiversidade, com reflexos ao bem estar humano, demandando de forma crescente água, ar, fibras, aliment... ... |
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