Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

O vinho é um produto final da fermentação do mosto de uvas. É o resultado não só do notável trabalho de Saccharomyces cerevisiae, mas também das interações entre leveduras e bactérias. Além de produzi... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2005

O objetivo deste estudo foi avaliar o efeito do Saccharomyces cerevisiae em ovinos experimentalmente infectados com Haemonchus contortus.

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Integrating foreign genes into loci, allowing their transcription without affecting endogenous gene expression, is the desirable strategy in genomic engineering. However, these loci, known as genomic... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2025

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.