Search Publications
Filter by:
|
|
|
|
Influência do processo de cocção sob os compostos bioativos e atividade antioxidante em batata-doce. Author(s): PEREIRA, E. dos S.; SCHIAVON, M. V.; LEMOS, J.; CHRIST, S.; CASTRO, L. A. S. de; VIZZOTTO, M.
|
Author(s): MENEZES, E. T.; PESSONI, L. A.; XAVIER, M. V. A.; PEDROZO, C. A.
|
Author(s): ROCHA, M. L.; TREPTOW, R. de O.; CASTRO, L. A. S. de
|
Author(s): MUNHOZ, P. C.; PEREIRA, E. dos S.; FERRI, N. M. L.; CASTRO, L. A. S. de; KROLOW, A. C. R.; VIZZOTTO, M.
|
Author(s): VIZZOTTO, M.; SANTOS, E. P. dos; MUNHOZ, P. C.; FERRI, N. M. L.; CASTRO, L. A. S. de; KROLOW, A. C. R.
|
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.