Search Publications
Filter by:
Author(s): ZANUS, M. C.; GUERRA, C. C.; SILVA, G. A. da; GUGEL, G. M.; GURAK, P. D. Na vinificação em branco tradicional ocorre uma pequena extração de taninos, os quais são importantes agentes antioxidantes. Aumentando-se o tempo de contato com a casca e a semente é possível aumenta... ... |
|
Author(s): BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P. O objetivo deste estudo foi avaliar a influência do estádio de maturação da uva e do tempo de duração da maceração sobre a estabilidade fenólica do vinho tinto elaborado no Vale do São Francisco. |
|
Author(s): BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; LIMA, M. A. C. de Este trabalho avaliou a influência do tempo de maceração sob a composição físicoquímica, fenólica e coloração do vinho tinto fino elaborado com a cultivar Touriga Nacional no Submédio do Vale do São F... ... |
|
|
|
|
Author(s): MAIA, A. de H. N.; MEINKE, H. Probabilistic climate information, including climate forecasts, often rely on time series data of prognostic variables (Y, eg. rainfall or yield), represented as cumulative distribution probabilities... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.