Aviso: Em razão de manutenção do Data Center que hospeda as publicações digitais da Embrapa informamos que todos os arquivos de publicações estarão indisponíveis para download das 15hs do dia 13/12/2024 até o dia 17/12/2024.

Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): SILVA, G. O. da; CARVALHO, A. D. F. de; VIEIRA, J. V.

O objetivo deste trabalho foi verificar o progresso genético da seleção para caracteres de raiz em uma população de cenoura cultivada nos sistemas orgânico e convencional.

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): FREIRE, E. C.; LIMA, E. F.; ANDRADE, F. P. de; SILVA, G. A. da; SILVA, L. C. da; DOURADO, R. M. F.

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): RASEIRA, M. do C. B.; FRANZON, R. C.; PEREIRA, J. F. M.; SCARANARI, C.; FELDBERG, N. P.

BRS Citrino is a highly productive canning peach that has a round to conic shape. The flesh has a sweet acid flavor with a slight bitterness, giving a good quality product when canned. It is adapted t... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): RASEIRA, M. do C. B.; FRANZON, R. C.; FELDBERG, N. P.; SCARANARI, C.; PEREIRA, J. F. M.

O programa de melhoramento da Embrapa fornece um processamento de pêssego cultivar, 'BRS Jaspe'. Ao longo dos anos, o rendimento desta cultivar foi estável e seus frutos podem ser colhidos em meados d... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): RASEIRA, M. do C. B.; FRANZON, R. C.; FELDBERG, N. P.; ANTUNES, L. E. C.; SCARANARI, C.

Uma das razões para a baixa demanda de amoras do mercado no Brasil é o sabor ácido da fruta fresca. Os frutos da cultivar BRS Cainguá, recém-lançada, têm um sabor melhor e uma forma muito atraente.

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Planta; Maturação; Adaptação; Floração; Fruta; Disponibilidade.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): DA SILVA, M. J. R.; PADILHA, C. V. da S.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; VENTURINI FILHO, W. G.; MOURA, M. F.; TECCHIO, M. A.

The objective of this study was to assess the content of bioactive compounds, organic acids and antioxidantcapacity of grape juices from Isabel Precoce, BRS Carmem, BRS Cora and IAC 138-22 Máximo vari... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): MELLO, L. M. R. de; SANTOS, A. C. C. dos

O programa de melhoramento genético de uva foi estruturado visando atender às demandas do Setor vitivinícola, com olhar no mercado a prazo mais longo e na sustentabilidade da vitivinicultura. No Vale... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.