Search Publications
Filter by:
|
|
Author(s): SILVA, A. B. S. da A carne é amplamente consumida em todo mundo. Adicionalmente, esse alimento possui uma grande influência na economia brasileira. Em termos nutricionais, a carne é considerada como fonte de elementos e... ... |
|
Author(s): SANTOS, C. H. dos; ALMEIDA, T. L. de; MILORI, D. M. B. P.; MARTIN NETO, L.; SILVA, W. T. L. da; MONTES, C. R.; MELFI, A. J.; ISHIDA, D. A.; LUCAS, Y.; MOUNIER, S.
|
|
|
|
Author(s): BOLSAN, A. C.; ANTES, F. G.; CHINI, A.; ABILHÔA, H. C. Z.; TEOBALDO, M. C. S.; KUNZ, A.
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.