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Autoria: VIGAS, V. P.; VOLPI, D.; ALVES, F. V.; SILVA, G. O.; SARAIVA, E. F.
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Autoria: DEFALQUE, G. A.; SANTOS, R.; YOSHIMURA, V. L.; ALVES, F. V.
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Autoria: BRONDI, S. H. G.; MACEDO, A. N.; NOGUEIRA, A. R. de A. The presence of veterinary drug residues in food, especially of pesticides used for cattle disease control, can affect public health and international trading of food products if maximum residue level... ... |
Chemical speciation of hexavalent chromium in organic fertilizer by LC-ICP-MS and spectrophotometry. Autoria: SÁ, I. P.; BANHOS, S.; ANDRADE, M. S.; NHAMUE, P. F.; NOGUEIRA, A. R. de A. Normative Instruction n. 7 of 04/12/2016 of the Ministry of Agriculture, Livestock and Food Supply (MAPA) defines the maximum values of contaminants allowed in organic fertilizers and soil conditioner... ... |
Autoria: MALAFAIA, G. C.; MORES, G. de V.; CASAGRANDA, Y. G.; BARCELLOS, J. O. J.; COSTA, F. P.
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Autoria: BRONDI, S. H. G.; SOUZA, G. B. de; NOGUEIRA, A. R. de A.; CAMARGO, L. A. DE; MAJARON, R. F. Analytical methods were developed and validated to determine residues of veterinary drugs in buffalo milk and meat, using the QuEChERS method and gas chromatography-mass spectrometry. Both milk and me... ... |
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Autoria: ALVES, C. de O.; PIMENTEL, R. M.; TAMY, W. P.; SOUZA, F. B. M. de; DONAGEMMA, G. K. A large part of farm properties have low levels of productivity, therefore estimate the herbage mass is essential for the proper planning, moreover, properly quantify the forage mass will provide appr... ... |
Autoria: ROMANO, K. R.; FINCO, F. D. B. A.; ROSENTHAL, A.; FINCO, M. V. A.; DELIZA, R.
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Autoria: MACHADO, A. F. de F.; WILHELM, A. E.; ANTONIASSI, R.; SILVA, R. P. D.; BIZZO, H. R. Os compostos fenólicos presentes em azeite de oliva têm sido associados tanto às propriedades benéficas a saúde proporcionadas pelo consumo de azeite, como à estabilidade oxidativa e características s... ... |
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