Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: PEREIRA, F. M. V.; MILORI, D. M. B. P.; PEREIRA-FILHO, E. R.; VENÂNCIO, A. L.; RUSSO, M. de S. T.; MARTINS, P. K.; FREITAS-ASTÚA, J.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: PARACAMPO, N. E. N. P.; TEIXEIRA, O. M. M.; POPPI, R. J.; SILVA, J. A. F. da

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: GOMES NETO, H.; HALLWASS, F.; SILVA, J. B. P. da; PEREIRA, G. E.

Tropical wines have been produced in Northeast of Brazil since 1980's, between the 8° and 9° S latitude, in a region called Sub-rniddle São Francisco river Valley. This area presents an intra-annual c... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: KOLLAR, S. R. M.; NOVOTNY, E. H.; NASCIMENTO, C. J. do; SUAREZ, P. A. Z.

In this work, we compared 1.40 T nuclear magnetic resonance (NMR) to 7.05 T (60 and 300 MHz for proton, respectively), and mid-infrared with attenuated total reflectance (FTIR‑ATR), associated w... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: MACHADO, G. O.; TEIXEIRA, G. G.; GARCIA, R. H. S.; MORAES, T. B.; BONA, E.; SANTOS, P. M.; COLNAGO, L. A.

Low Field Time-Domain Nuclear Magnetic Resonance (TD-NMR) relaxometry was used to determine moisture, fat, and defatted dry matter contents in ?requeijão cremoso? (RC) processed cheese directly in com... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: VILVERT, J. C.; SANTOS, L. F. dos; CARDOSO, A. D.; LOPES, P. R. C.; AMARANTE, C. V. T. do; FREITAS, S. T. de

The objective of this study was to evaluate the performance of a hand-held NIR spectrometer for non-destructive quality analysis of apples and pears produced in the Brazilian Semi-arid region. NIR spe... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: SIMEONE, M. L. F.; CAMPANHA, R. B.; ALMEIDA, E. S.; LIMA, D. S.; OLIVEIRA, M. E. C.; MENDONCA, S.

Palm oil, a globally significant vegetable oil, has diverse applications due to its unique fatty acid profile. Its quality is influenced by factors such as fruit maturity and oil content. This study i... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: GROMBONI, C. E.; CARAPELLI, R.; CAZO, N. A.; PEREIRA FILHO, E. R.; TULLIO, R. R.; NOGUEIRA, A. R. de A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: ABREU, L. F.; LANA, A. M. Q.; CLIMACO, L. C.; MATRANGOLO, W. J. R.; BARBOSA, E. P.; SILVA, K. T. da; ROWNTREE, J. E.; SILVA, E. A. da; SIMEONE, M. L. F.

Cratylia argentea is a leguminous shrub that has the potential for use as livestock feed in tropical areas. However, time-consuming and labor-intensive methods of chemical analysis limit the understan... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.