Search Publications
Web Content Display
Filter by:
Author(s): PILON, L. E.; ARCARO, J. R. P.; ZAFALON, L. F.; SANTANA, R. C. M.
|
Author(s): SANTOS, F. F.; GUIMARAES, A. S.; RIBEIRO, J. B.; MENDONCA, L. C.; LANGE, C. C.; SILVA, M. A. S.; REIS, D. R. de L.; MACHADO, M. A.
|
Author(s): ELISEI, C.; ROSINHA, G. M. S.; ARAUJO, F. R.; SOARES, C. O.; REZENDE, I. C. N.; SOUZA, F. G.; MADRUGA, C. R.
|
Author(s): MELLO, J. C. C. B. S. de; GOMES, E. G.; BIONDI NETO, L.; MEZA, L. A. O modelo DEA-BCC é usado em situações onde as unidades avaliadas são de tamanhos bem diferentes e é necessário levar em conta efeitos de escala. No entanto as propriedades deste modelo são, muitas vez... ... |
Author(s): NASCIMENTO, A. S. do; SILVA, S. X. B. da; BARBOSA, F. F. L.; NORONHA, A. C. da S.; NAVA, D. E.; GARCIA, M. V. B.; ALENCAR, J. A. de De origem asiática, o huanglongbing (HLB) é uma doença devastadora que atinge os citros em escala mundial. É causado por bactérias gramnegativas restritas ao floema (Candidatus Liberibacter spp.). Ess... ... |
Author(s): ARCURI, E. F.; SILVA, P. D. L.; BRITO, M. A. V. P.; BRITO, J. R. F.; LANGE, C. C.; MAGALHÃES, M. M. A. RESUMO - Com os objetivos de quantificar, isolar e caracterizar bactérias psicrotróficas contaminantes de leite cru refrigerado, produzido na região da Zona da Mata de Minas Gerais e Sudeste do Rio de... ... |
Author(s): OLIVEIRA, M. D. G. de; FERNANDES, M. G; MOTA, T. A.; OLIVEIRA, H. N. de
|
Author(s): RODRIGUES, R. A.; MENESES, I. I. F. S.; JORGE, K. S. G.; SILVA, M. R.; SANTOS, L. R. dos; LILENBAUM, W.; ETGES, R. N.; ARAUJO, F. R. According to the Brazilian National Program for the Control and Eradication of Animal Brucellosis and Tuberculosis (PNCEBT), the routine tests for the diagnosis of bovine tuberculosis in the country a... ... |
Author(s): COSTA, F. R. L. da; FRANCO, I.; CACALCANTI, N. P.; NOGUEIRA, D. M.; COSTA, M. M. da A caprinocultura leiteira tem aumentado sua participação na agropecuária brasileira e o mercado consumidor está cada vez mais exigente por produtos de qualidade. Esse trabalho teve como objetivo pesqu... ... |
Author(s): BENASSI, V. T.; PRUDENCIO, S. H. ABSTRACT: Tofu is a non-fermented food product obtained by soybean extract coagulation and the soybean cultivar influences tofu characteristics. This study aims to assess the influence of sensory desc... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.