Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SAKAMOTO, L. S.; GUILARDI, J. H.; VILAS BOAS, D. F.; MEO FILHO, P.; MENDES, E. D. M.; ANDRADE, L. L.; TULLIO, R. R.; CECHINATTO, J. P.; LEME, P. R.; BERNDT, A. At present there is a need to increase the productivity of systems due to an increasing demand for food and a shrinking area available for agricultural production. One solution is confinement of lives... ... |
Autoria: SANTOS, G. V. F.; WEBER, I. T.; MENDONÇA, V. R.; RIBEIRO, C.; GIRALDI, T. R.
|
Autoria: BERNDT, A.; SAKAMOTO, L. S.; FERRARI, F. B.; BORBA, H.; MENDES, E. D. M.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de With the trend towards reducing the length ofthe productive cycle and increasing demand for higher quality meat, there is a need to adjust some points within the growth curve to produce an animal whic... ... |
Autoria: MATOS, J. C.; MENEZES, V. G.; GOIS, G. C.; ARAUJO, G. G. L. de; BARCELLOS, B. S. de C.; SOARES, M. G.; MATOS, M. H. T. de; MORAES, E. A.; MENEZES, D. R.; QUEIROZ, M. A. A. The aim was to evaluate the effect of residual feed intake (RFI) on the histological, physical and mechanical characteristics of the sheep skin confined in full sun or shade. Dorper sheep (n = 64), ma... ... |
Autoria: PEREIRA, L. C; ITAVO, L. C. V.; MATEUS, R. G.; LEAL, E. S.; ABREU, U. G. P. de; NOGUEIRA, E.; FERREIRA, M. B.; CARVALHO, C. M. E. ABSTRACT: This study aimed to evaluate the performance and economic viability of including the aerial parts of cassava (PAM) in the feed of semi-confined lambs for partial reduction of food concentrat... ... |
Autoria: BERNDT, A.; SAKAMOTO, L. S.; FERRARI, F. B.; BORBA, H.; MENDES, E. D. M.; TULLIO, R. R.
|
Autoria: CAMPOS, A. T.; CASTRO, J. de O.; SCHIASSI, L.; YANAGI JUNIOR, T.; PIRES, M. de F. A.; MATTIOLI, C. C. ABSTRACT - The goal of this study was to develop a fuzzy model to predict the occupancy rate of free-stalls facilities of dairy cattle, aiding to optimize the design of projects. The following input v... ... |
Autoria: LOIOLA, P. M. G.; SOUSA, D. R. de; GOMES, D. P.; LINHARES, J. C.; BATISTA, A. S. B.; ALBUQUERQUE, F. H. M. A. R. de Resumo: No sistema de produção de carne, as características qualitativas da carcaça são de fundamental importância para complementar a avaliação do desempenho animal. Assim, objetivou-se avaliar a inf... ... |
Autoria: ALBUQUERQUE, F. H. M. A. R. de; OLIVEIRA, L. S. Sistemas de terminação: engorda em confinamento; engorda em pastagem cultivada; engorda em pastagem nativa; Seleção de cordeiros para engorda; Práticas de manejo durante a engorda; Acompanhamento e av... ... |
Autoria: GOMES, F. H. T.; CÂNDIDO, M. J. D.; CARNEIRO, M. S. de S.; FURTADO, R. N.; PEREIRA, E. S.; BOMFIM, M. A. D.; SOMBRA, W. A.; BERNARDES, D. F. V. Resumo - Objetivou-se avaliar a influência de rações que continham torta de mamona em características de carcaça e componentes não carcaça de ovinos. Foram distribuídos 20 ovinos Morada Nova (peso ini... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.