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Author(s): FONTES, M. C. M.; ARAUJO, P. C. C. de; FARIAS, A. E. N. de O.; BARBOSA, A. M.; SILVA, A. V. C. da; SILVA, K. S. Bacterial resistance is a global public health issue. Among these pathogens, Enterococcus faecium nosocomial has been highlighted due to its potential to cause bacteremia infections. The incidence of... ... |
Author(s): SANTANA, J. G. S.; NASCIMENTO, A. L. S.; COSTA, T. S.; ALMEIDA, T. M. B. de; RABBANI, A. R. C.; MUNIZ, A. V. C. da S. Cambui (Myrciaria tenella O. Berg) is a native species from Brazil, which belongs to the family Myrtaceae. Molecular characterization is one of the most used tools for the study of the biotechnologica... ... |
Author(s): NASCIMENTO, A. L. S.; PEREIRA, C. S. A.; LEDO, A. da S.; MUNIZ, A. V. C. da S.
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Author(s): LEDO, A. da S.; BARIN, L. B.; MUNIZ, A. V. C. da S.; SA, F. P. de; MACHADO, C. de A.
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Author(s): FRANÇA, A. B.; MADEIRO, A. S.; MORENZ, M. J. F.; OLIVEIRA, J. S. e; LOPES, F. C. F.
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Efeito da extrusão termoplástica na microestrutura de snacks de cascas e albedo de maracujá e arroz. Author(s): SOUZA, V. F. de; OLIVEIRA, A. C. S. de; OLIVEIRA, N. G. M.; DANTAS, N. F.; ASCHERI, J. L. R. A microscopia eletrônica de varredura (MEV) é um dos diferentes métodos utilizados para diferenciais da caracterização física de expandidos por extrusão. Diante desse contexto, esse estudo teve como o... ... |
Author(s): DAMASCENO, A. K.; FOGACA, F. H. dos S.; ARAUJO, T. D. S. O surimi é um concentrado protéico a base de pescado submetido a lavagens sucessivas para eliminação de gordura, substâncias odoríferas e proteínas solúveis em agua, resultando em uma pasta branca sem... ... |
Author(s): NASCIMENTO, I. M.; SAMPAIO, L. R.; CONRADO, L. S.; MEDEIROS, E. P. de
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Author(s): NUNES, A. C. B.; MENEZES, D. R.; COSTA, R. G.; ARAUJO, G. G. L. de; PEREIRA, L. G. R.; TORRES, R. A.
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Author(s): SILVA, A. V. C. da; NASCIMENTO, A. L. S.; MUNIZ, E. N. Cambuizeiro is a fruit native to the Atlantic Forest biome that has potential for ornamental useand for human consumption, either raw or processed, due to the organoleptic characteristics of its fruit... ... |
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