Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: BARROS, M. V.; SALVADOR, R.; MACIEL, A. M.; FERREIRA, M. B.; PAULA, V. R. de; FRANCISCO, A. C. de; ROCHA, C. H. B.; PIEKARSKI, C. M. The aim of this study is twofold: (i) to provide an LCA of raw cow milk production systems from the two most representative states (Paran ?a and Minas Gerais) for milk production in Brazil considering... ... |
Physicochemical properties of Butter cheese from Marajó manufactured with buffalo milk and cow milk. Autoria: SIMÕES, M. G.; RABELO, J. G.; DOMINGUES, A. F. N.; OLIVEIRA, E. B.; FERREIRA, C. L. de L. F. This study aimed to evaluate the physicochemical characteristics, texture and color parameters of the artisanal Butter cheese from Marajó, manufactured with partial substitution of buffalo milk for co... ... |
Autoria: ARAÚJO, T. P. M.; RANGEL, A. H. do N.; LIMA, G. F. da C.; PEIXOTO, M. G. C. D.; URBANO, S. A.; BEZERRA, J. da S. ABSTRACT This work was realized to evaluate lactation stage, physiological state, somatic cell count (SCC) and body condition score (BCS) on production and composition of cow's milk from Gir and Guzer... ... |
Autoria: SANTOS, A. S. de O. dos; COSTA, F. F.; ESTEVES, W. T.; BRITO, M. A. V. P. e; FURTADO, M. A. M.; MARTINS, M. F. Reliable methods for determination and quantification of total protein in food are essential information to ensure quality and safety of food trade. The objective of this study was to evaluate the lin... ... |
Autoria: CHAPAVAL, L.; CARRILHO, E.; RABELO, M. D.; ZAFALON, L. F.; OIANO NETO, J.; NOGUEIRA, A. R. de A.
|
Autoria: SANTOS, P. M. dos; ZAFALON, L. F.; PEREIRA FILHO, E. R.
|
Autoria: BRONDI, S. H. G.; MACEDO, A. N.; NOGUEIRA, A. R. de A. The presence of veterinary drug residues in food, especially of pesticides used for cattle disease control, can affect public health and international trading of food products if maximum residue level... ... |
Autoria: BOSSU, C. M.; GIGLIOTI, R.; OLIVEIRA, M. C. de S.; OLIVEIRA, P. V. DE; NOGUEIRA, A. R. de A. A screening method for zinc levels in different milk samples (raw cow, raw sheep, UHT cow, UHT goat and soybean milk base) was performed to establish the Zn levels' differences in protein samples. The... ... |
Autoria: PEREIRA, M. C.; PEIXOTO, M. G. C. D.; MACHADO, M. A.; RIBEIRO, S. H. A.; MACHADO, C. H. C.; VERNEQUE, R. da S.
|
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.