Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: OLIVEIRA, D. G.; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e; SÁ, F. V.; LIMA, L. R. L.; RESENDE, M. D. V. de

The aim of this study was to estimate the genotypic gain with simultaneous selection of production, nutrition, and culinary traits in cowpea crosses and backcrosses and to compare different selection... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: PEREIRA, H. S.; ALVARES, R. C.; MELO, L. C.; COSTA, A. F. da; CARVALHO, H. W. L. de

The objectives of this work were to study the genetic variability and the interaction between genotypes and environments for cooking time and protein content of bean grains as well as to identify elit... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: BENTO, J. A. C.; BASSINELLO, P. Z.; CRUZ, Q. A. da; MENDONÇA, M. A. de S.; BORBA, T. C. de O.; VANIER, N. L.; SOUZA NETO, M. A. de; FERREIRA, K. C.; SILVA, G. de L. P. e; OLIVEIRA, A. L. M. de

The standard Mattson method to evaluate the cooking time of beans on breeding programs presents disadvantages. We have tested and improved a non-conventional method previously proposed to evaluate the... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: MADALENA, J. O. de M.; AZEVEDO, L.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: PEREIRA, R. de C. A.; SANTOS, O. G. dos

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: CAMPOS, C. de M. F.; SOARES, A. K. de O.; GONÇALVES, M. F. B.; HASHIMOTO, J. M.; MOREIRA-ARAÚJO, R. S. dos R.

The objective was to determine the nutritional and functional characteristics of cookies with the addition of Gurguéia nut and soursop residue. Three whole-grain cookie formulations were developed fro... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: ÁVILA, B. P.; CARDOZO, L. O.; ALVES, G. D.; PEREIRA, A. M.; GULARTE, M. A.; OLIVEIRA, R. P. de

The objective of this study was to identify the perception of consumers regarding the consumption of blood oranges as well as to generate information that helps in their greater consump-tion. The phys... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: MESQUITA, R. J. M.; MONTEIRO, J. P.; CATUNDA, F. E. A.; TEIXEIRA, M.

Abstract: Research towards plant compounds with activity against worm parasites has been carried out for a number of decades; however it is especially important now when drench resistance has compromi... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: SOUZA, T. L. P. O.; PEREIRA, H. S.; AGUIAR, M. S.; COSTA, J. G. C.; FARIA, L. C.; ABREU, A. F. B.; KNUPP, A. M.; MAGALDI, M. C. S.; SOUZA, N. P.; RODRIGUES, L. A.; MELO, L. C.

The Embrapa breeding program objectives include the release of varieties adapted to different production systems and regions in Brazil, with high yield and production stability, besides commercial, cu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.