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Autoria: VASCONCELOS, V. D. B.; MAGALHAES, P. C.; CARNEIRO, A. A.; GUIMARAES, C. T.; SOUZA, E. T. S.; SILVA, V. L.; DEUS, F. G.; CARNEIRO, N. P.
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Autoria: TORRES, L. F.; REICHEL, T.; DECHAMP, E.; AQUINO, S. O. de; DUARTE, K. E.; ALVES, G. S. C.; SILVA, A. T.; COTTA, M. G.; COSTA, T. S.; DINIZ, L. E. C.; BREITLER, J. C.; COLLIN, M.; PAIVA, P. V.; ANDRADE, A. C.; ETIENNE, H.; MARRACCINI, P. The aim of this work was to study the regulation of coffee DREB-like genes in leaves of C. arabica subjected to cold, heat, low relative humidity, exogenous abscisic acid and high light stress, as wel... ... |
Autoria: AQUINO, S.; MARRACCINI, P.; MARIAC, C.; ANDRADE, A. C.; CROUZILAT, D.; KIWUKA, C.; ANTEN, N.; KOCHKO, A.; PONCET, V. Coffea canephora (Robusta) provides 33% worldwide coffee production, 80% and 22% of Ugandan and Brazilian coffee production, respectively, Abiotic stress such as temperature variations of drought peri... ... |
Autoria: NEUMAIER, N.; CARVALHO, J. F. C.; ROLLA-SANTOS, A. A. P.; ENGELS, C.; FARIAS, J. R. B.; FUGANTI-PAGLIARINI, R.; MARCELINO-GUIMARÃES, F. C.; MARIN, S. R. R.; MIZOI, J.; YAMAGUCHI-SHINOZAKI, K.; NEPOMUCENO, A. L.
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Autoria: REICHEL, T.; ALVES, G. S. C.; AQUINO, S. O.; CARNEIRO, F.; ANDRADE, A. C.; MARRACCINI, P.
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Autoria: AQUINO, S.; MARRACCINI, P.; MARIAC, C.; BETHUNE, K.; ANDRADE, A. C.; DARRACQ, O.; LEPELLEY, M.; KIWUKA, C.; ANTEN, N. Coffea canephora, (Robusta), provides 33% of worldwide coffee production, 80% and 22% of Ugandan and Brazilian coffee production, respectively. Abiotic stress such as temperature variations or drought... ... |
Autoria: DREBES, T.; MAJOLO, C.; FRÖDER, H. Avaliação do uso de placas PetrifilmTM EB para a enumeração de enterobacteriaceae em amostras de carcaças de frango. Um teste rápido, que apresente o resultado em curto período de tempo, que seja simp... ... |
Autoria: RUIS, M.; SALVATORI, R. U.; MAJOLO, C.; DREBES, T. As farinhas de origem animal são excelentes fontes proteicas para o desenvolvimento do animal. No entanto, são suscetíveis à contaminação por micro-organismos, destacando-se o gênero patogênico Salmon... ... |
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