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Autoria: YANO, I. H.; CASTRO, A. de; CANÇADO, G. M. de A.; SILVA, F. C. da O objetivo deste trabalho é propor a utilização da tecnologia block-chain para a realização desses registros, que por se tratar de um banco de dados distribuído é adequado para aplicações como esta, o... ... |
Autoria: YANO, I. H.; CASTRO, A. de; GONZALES, L. E.; CANÇADO, G. M. de A.; SILVA, F. C. da ABSTRACT. Dextran is a polysaccharide produced by bacteria of the genus Leuconostoc spp, which causes loss of sucrose and raises sugar and alcohol manufacturing costs, as well as reducing its quality.... ... |
Autoria: MOREIRA, F. K. V.; BRITT, D.; BUSTILLOS, R. J. A.; MCHUGH, T. H.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.
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Autoria: MARTINS, T. C.; SILVA, F. C. da Abstract. Food safety is a current challenge, as it aims to offer food free of agents that can endanger the health of consumers, for so it should be traceable in manufacturing and in the food chain, q... ... |
Autoria: MARTINS, P. A.; TROBO-MASEDA, L.; LIMA, F. A.; MORAIS JÚNIOR, W. G. DE; MARCO, J. LISBOA DE; SALUM, T. F. C.; GUISAN, J. M. Immobilization of lipase from Burkholderia gladioli BRM58833 on octyl sepharose (OCT) resulted in catalysts with higher activity and stability. Following, strategies were studied to further stabilize... ... |
Autoria: PAULO, E. M.; BOFFO, E. F.; BRANCO, A.; VALENTE, A. M. M. P.; MELO, I. S. de; FERREIRA, A. G.; ROQUE, M. R. de A.; ASSIS, S. A. de ABSTRACT: The genus Leuconostoc belongs to a group of lactic acid bacteria usually isolated from fermented vegetables, which includes species involved in the production of exopolysaccharides (EPS). Th... ... |
Autoria: LEAL, L. K. A. M.; PIERDONÁ, T. M.; GÓES, J. G. S.; CANUTO, K. M.; SILVEIRA, E. R.; BEZERRA, A. M. E.; VIANA, G. S. B. The objectives of this work were to carry out a comparative chemical study and to evaluate the antinociceptive and anti-inflammatory activities of ethanol extracts (EtOHE) and vanilic acid (VA) from c... ... |
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