Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: SILVEIRA, A. C. da; LAZZAROTTO, M.

Ilex paraguariensis leaves are traditionally used to prepare hot or cold beverages in South America. Yerba mate fruit pulp has no commercial value, nevertheless, its extract showed different biologica... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: FIGUEIREDO, S. A.; LASHERMES, P.; ARAGAO, F. J. L.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: GEROMEL, C.; FERREIRA, L. P.; GUERREIRO, S. M. C.; CAVALARI, A. A.; POT, D.; PEREIRA, L. F. P.; LEROY, T.; VIEIRA, L. G. E.; MAZZAFERA, P.; MARRACCINI, P.

Sucrose metabolism and the role of sucrose synthase were investigated in the fruit tissues (pericarp, perisperm, and endosperm) of Coffea arabica during development. Acid invertase, sucrose phosphate... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2006

Autoria: IVOMOTO, S. T.; SAKURAY, L. M.; FERREIRA, L. P.; KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; POT, D.; LEROY, T.; VIEIRA, L. G. E.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P.

Lipids are among the major chemical compounds present in coffee beans, and they affect the flavor and aroma of the coffee beverage. Coffee oil is rich in kaurene diterpene compounds, mainly cafestol (... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: IVAMOTO, S. T.; SAKURAY, L. M.; FERREIRA, L. P.; KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, MARIA B. S.; POT, D.; LEROY, T.; VIEIRA, L. G. E.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P.

Lipids are among the major chemical compounds present in coffee beans, and they affect the flavor and aroma of the coffee beverage. Coffee oil is rich in kaurene diterpene compounds, mainly cafestol (... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: IVAMOTO, S. T.; REIS JUNIOR, O.; SAKURAY, L. M.; CARAZZOLLE, M. F.; PEREIRA, G. A. G.; PEREIRA, L. F. P.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: PAROLIN, L. C.; MIKICH, S. B.; BIANCONI, G. V.

Studies suggest that frugivorous bats search and select fruit mainly by olfaction so that they can be attracted by smell alone. The aim of this study was to evaluate, in captivity, the behavioural res... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: PERINI, P.; PASQUALI, G.; MARGIS-PINHEIRO, M.; OLIVEIRA, P. R. D. de; REVERS, L. F.

Apple (Malus 9 domestica Borkh.) is the most important deciduous tree fruit crop grown around the world. Comparisons of gene expression profiles from different tissues, conditions or cultivars are val... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: TURAZI, C. M. V.; FERNANDES, P. C. C.; FALEIRO, F. G.; COSTA, A. M.

As pesquisas sobre o maracujá são realizadas em diversas instituições ao redor do mundo e é de interesse do setor produtivo, da comunidade científica e dos gestores de ciência e tecnologia, conhecer a... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: OLIVEIRA, C. R. S. de; SILVA, F. B.; FELINTO FILHO, E. F.; MENDONÇA JÚNIOR, A. F. de; PONTES, G. M. de; LEAO, P. C. de S.

The objective to study the association of ?BRS Tainá? fruit yield cultivated onto different rootstocks with 11 morphoagronomic traits, during the first production cycle.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.