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Autoria: CINTRA, L. C.; GONZALEZ, C. A. L. Este trabalho fez uma avaliação da usabilidade e do custo-benefício de se utilizar infraestrutura como serviço (IaaS) em nuvem pública para o atendimento de demandas de computação de alto desempenho H... ... |
Autoria: CARAUTA, M.; TROOST, C.; GUZMAN-BUSTAMANTE, I.; HAMPF, A.; LIBERA, A.; MEURER, K; BONECK, E.; FRANKO, U.; RODRIGUES, R. de A. R.; BERGER, T. Until 2019, the Brazilian federal government employed a number of policy measures to fulfill the pledge of reducing greenhouse gas emissions from land use change and agriculture. While its forest law... ... |
Autoria: PEREIRA, J. F.; SARRIA, A. L. F.; POWERS, S. J.; ARADOTTIR, G. I.; CAULFIELD, J. C.; MARTIN, J.; SMART, L. E.; PICKETT, J. A.; BIRKETT, M. A.; PEREIRA, P. R. V. da S. Abstract The objective of this study was to evaluate the natural levels of the plant defence compound DIMBOA (2,4-dihydroxy-7-methoxy-1,4-benzoxazin-3-one) in young leaves of eight hexaploid Brazilian... ... |
Autoria: IVOMOTO, S. T.; SAKURAY, L. M.; FERREIRA, L. P.; KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; POT, D.; LEROY, T.; VIEIRA, L. G. E.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P. Lipids are among the major chemical compounds present in coffee beans, and they affect the flavor and aroma of the coffee beverage. Coffee oil is rich in kaurene diterpene compounds, mainly cafestol (... ... |
Autoria: SETOTAW, T. A.; NUNES, C. F.; SOUZA, C. S. de; SALGADO, S. L.; CARVALHO, G. R.; REZENDE, J. C. de; PEREIRA, A. A.; CANÇADO, G. M. de A. O banco de germoplasma de café da EPAMIG contém acessos muito importantes para o programa de melhoramento de Coffea arabica, os quais necessitam de caracterização em relação aos ácidos orgânicos e caf... ... |
Autoria: IVAMOTO, S. T.; SAKURAY, L. M.; FERREIRA, L. P.; KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, MARIA B. S.; POT, D.; LEROY, T.; VIEIRA, L. G. E.; DOMINGUES, D. S.; PEREIRA, L. F. P. Lipids are among the major chemical compounds present in coffee beans, and they affect the flavor and aroma of the coffee beverage. Coffee oil is rich in kaurene diterpene compounds, mainly cafestol (... ... |
Autoria: KARREI, M. A. Z.; PAVAN, W.; FERNANDES, J. M. C.; DALLAGASPERINA, R. W.
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Autoria: ROSA, J. S. da; FREITAS-SILVA, O.; CAMPOS, R. da S.; CASTRO, I. M. de; TEIXEIRA, A. da S. O café é a segunda maior commodity do mundo e tamanha importância faz do café uma matriz alimentar muito estudada. A necessidade de incremento na produtividade dessa cultura, porém, pode aumentar o us... ... |
Autoria: ARBEX, W. A.; SILVA, M. V. G. B.; MARTINS, M. F.; TAGLIATTI, R. F.; ANDRADE, L. G. DE; GUEDES, E.; MUNIZ, M. N. M.; CARVALHO, L. A. V DE
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Autoria: FERREIRA, M. P.; OLIVEIRA, M. C. N. de; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B. da; IDA, E. I.; CARRÃO-PANIZZI, M. C. The objective of this work was to analyze changes in the isoflavone profile, determined by high performance liquid chromatography, at different processing stages and after refrigeration of tempeh. For... ... |
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