Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: ARRUDA, M. S.; SILVA, F. O.; EGITO, A. S. do; SILVA, T. M. S.; LIMA FILHO, J. L.; PORTO, A. L. F.; MOREIRA, K. A. Abstract: The casein and its hydrolysates have many desirable functional properties, so there is great interest in its use in food and pharmaceutical industries. The hydrolysis of casein by a new prot... ... |
Autoria: SCHUTZE, I. X.; BARONIO, C. A.; BALDIN, M. M.; LOEK, A. E.; BOTTON, M. The objective of this work was to assess the lethal concentration and lethal time (LC and LT) of spinosad and spinetoram, combined with different food lures, and their residual effects on South Americ... ... |
Autoria: LACERDA, A. L. M.; DUSI, D. M. de A.; ALVES, E. R.; RODRIGUES, J. C. M.; GOMES, A. C. M. M.; CARNEIRO, V. T. de C. Brachiaria brizantha is a forage grass of the Poaceae family. Introduced from Africa, it is largely used for beef cattle production in Brazil. Brachiaria reproduces sexually or asexually by apomixis,... ... |
Autoria: ALMEIDA, T.; PAIVA, R. M.; VIEIRA, F. O.; HELENO, A. F. S.; DIAS, B.; ALVES, B. R. C.; FURLONG, J.; MUNIZ, M. de S.; MENDONCA, L. C.; PRATA, M. C. de A.; MACHADO, M. A.; PATARROYO, J. H.; CARVALHO, W. A.
|
|
Autoria: CORDEIRO, C. S.; CARDOSO, D. R.; CAVALLINI, D. C. U.; NASSU, R. T. Whey from bovine milk has mainly B-lactoglobulin (B-L) and α-lactoalbumin (α-L) proteins in its composition, being a food with elevated nutritional value. |
Autoria: CHAGAS, B. S.; LIMA, H. L. S.; BRITO, F. A. F.; GOMES, E. P. C.; LEAL, M. C.; SILVA, M. F. F.; BORGES, M. de F.; ROSA, M. de F.
|
Autoria: TEIXEIRA, W. T.; FONTEQUE, G. V.; RAMOS, A. F.; MARIANTE, A. da S.; EGITO, A. A. do; MARTINS, V. M. V. O objetivo do presente trabalho foi verificar e comparar a transferência de imunidade passiva e o proteinograma em bezerros da raça Crioula Lageana (CL) e Holandesa Preta e Branca (HPB). |
Autoria: YAMAGISHI, M. E. B.; FALCAO, P. R. K.; BORRO, L. C.; OLIVEIRA, S. R. de M.; SANTOS, E. H. dos; JARDINE, J. G.; VIEIRA, F. D.; MAZONI, I.; NARCISO, M. G.; NESHICH, G. Short Abstract: In this work we present Java Protein Interface Viewer (JPIV). It is a web-based software designed to visualize and analyse protein-protein interfaces. It uses Delaunay triangulation in... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.