Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SOUSA, T. de J. F. de; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e; BERTINI, C. H. C. de M.; SILVEIRA, L. M. da; SOUSA, R. R. de; SOUSA, J. L. M. The objective of this work was to select cowpea genotypes simultaneously for high yield of immature grains, adaptability, and genotypic stability, taking into account genotype x environment interactio... ... |
Autoria: AQUINO, D. A. L. de; SANTOS, C. A. F.; SILVA, D. O. M. da Seed color, brightness and texture are important aspects for the consumption of immature beans. This study aimed to estimate the phenotypic variability among thirty cowpea genotypes for immature seed... ... |
Autoria: AQUINO, D. A. L. de; SANTOS, C. A. F.; SILVA, D. O. M. da The aim of this study was to estimate adaptability and stability parameters in genotypes of cowpea for the yield of immature seeds and pods and mature dried seeds, in order to enable the recommendatio... ... |
Autoria: GOMES, F. O.; SILVA, I. C. V.; FRANCO, L. J. D.; HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e; ROCHA, M. de M. Immature cowpea grains are a rich source of proteins, minerals, dietary fiber, and phenolic compounds and also have a high antioxidant capacity compared to dry grains. Its consumption promotes a healt... ... |
Autoria: GOMES, F. de O.; SILVA, I. C. V.; FREITAS, T. K. T.; SILVA, D. J. S.; RODRIGUES, L. L.; SABÓIA, R. C. B.; ROCHA, M. de M. Hunger and poor food quality are very serious problems in populations in the North and Northeast regions of Brazil. Malnutrition is still one of the biggest public health problems in the world, and th... ... |
Autoria: SOUSA, J. L. M.; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e; NEVES, A. C. das; SOUSA, R. R. de O objetivo deste trabalho foi avaliar a variabilidade de genótipos de feijão‑caupi e selecionar aqueles com potencial para o mercado de vagens e grãos verdes. Em 2012, foram avaliados 16 genótip... ... |
Autoria: CASTRO, A. P.; SIMÕES, L. M. S.; BOTTINO, M. P.; PONTES, T. T.; RODRIGUES, S. de A. D.; CAIXETA, F. M. C.; QUINTAO, C. C. R.; CAMARGO, L. S. de A.; DODE, M. A. N.; SALES, J. N. de S.
|
Autoria: FARIA, O. A. C.; CAIXETA, F. M.; DIAS, L. R. O.; SPRÍCIGO, J. F. W.; DODE, M. A. N.
|
Autoria: KUSSANO, N. R.; FARIA, O. A. C. de; PIMENTA, L. K. L.; SPRÍCIGO, J. F. W.; DODE, M. A. N.
|
Autoria: SILVA, V. A.; FARIA, O. A. C.; DIAS, L. R. O.; CAIXETA, F. M. C.; SPRÍCIGO, J. F. W.; DODE, M. A. N.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.