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Autoria: BASTOS, D. C.; MARQUES, V. B.; RAMOS, J. D.; PASQUAL, M.

This work was carried out for to verify the influence of types of cuttings and application of indolebutyric acid (IBA) in the rooting of 'mirabolano' cuttings.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: ZEM, L. M.; ZUFFELLATO-RIBAS, K. C.; RADOMSKI, M. I.; KOEHLER, H. S.

Drymis brasiliensis Miers is a specie of the Winteraceae family, commonly known as cataia or pepper bark. This research was carried out with the aim to study the rooting of semihardwood cuttings, subj... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: MAGGIONI, R. A.; VIEIRA, L. M.; INVERNIZZI, S. F; CARPANEZZI, A. A.; ZUFFELLATO-RIBAS, K. C.

The objective of this study was to evaluate the germination potential of Aegiphila brachiata (peloteiro) and its propagation through stem-cuttings, as well as how the age of parental plants and the ap... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: TELEGISNKI, F.; ZUFFELATO-RIBAS, K. C.; KOEHLER, H. S.; DEGENHARDT-GOLDBACH, J.; TELEGISNKI, E.

A guabiroba (Campomanesia xanthocarpa) é uma espécie arbórea nativa do Brasil e tem sua distribuição de Minas Gerais até o Rio Grande do Sul, ocorrendo também na Argentina (Misiones), Paraguai e Bolív... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: ZEM, L. M.; WEISER, A. H.; ZUFFELLATO-RIBAS, K. C.; RADOMSKI, M. I.

Drimys brasiliensis conhecida como cataia, é uma espécie arbórea nativa da Mata Atlântica. Tem importância fitoquímica, fitoterapêutica, aromática e econômica, utilizada na fabricação de licores, cond... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: SÁ, F. P. de; PORTES, D. C.; WENDLING, I.; ZUFELLATO-RIBAS, K. C.

Ilex paraguariensis é uma espécie florestal que apresenta múltiplas potencialidades, sendo utilizada na indústria alimentícia, farmacêutica e cosmética. Contudo, a propagação seminal da espécie é limi... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: MENDES, T. D.; PACHECO, T. F.; BRAGA, S. C.; NAKAI, D. K.; MIDORIKAWA, G. E. O.; GONCALVES, S. B.; SALUM, T. F. C.; FAVARO, L. C. de L.; DAMASO, M. C. T.

Citric acid (CA) is one of the most valuable organic acids in the market as it can be used in diverse biotechnological applications, such as in the food industry, as flavoring agent and as food preser... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: PACHECO, T. F.; MARQUES, B. L.; TORRES, N. A. M.; RESENDE, P. H. S.; FRANCO, P. F.; DAMASO, M. C. T.; FÁVARO, L. C. L.; SALUM, T. F. C.

Lactic acid is an organic acid widely used in the food, chemical, pharmaceutical and cosmetic industries (Yuwaamornpitak and Chookietwatana, 2018; Hong et al., 2009). Lactic acid can be obtained from... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: FAGUNDES, J. A. C.; PACHECO, T. F.; RODRIGUES, D. de S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: MATTOS, M. M.; SILVA, W. T. L.; MARTIN NETO, L.; PIGATIN, L. B. F.; BORSATO, A. V.; ALMEIDA, T. L.; MARTELLI, L. F. A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

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