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Author(s): MALHEIROS, J. M.; CORREIA, B. S. B.; CERIBELI, C.; BRUSCADIN, J. J.; DINIZ, W. J. S.; BANERJEE, P.; VIEIRA, D. S.; CARDOSO, T. F.; ANDRADE, B. G. N.; PETRINI, J.; CARDOSO, D. R.; COLNAGO, L. A.; BOGUSZ JUNIOR, S.; MOURÃO, G. B.; COUTINHO, L. L.; PALHARES, J. C. P.; MEDEIROS, S. R. de; BERNDT, A.; REGITANO, L. C. de A. The objectives of this study were twofold: (1) to identify potential diferences in the ruminal and fecal metabolite profles of Nelore bulls under diferent nutritional interventions; and (2) to identif... ... |
Author(s): SANTOS, V. F. dos; ARAÚJO, I. A. de; PIRES, C. R. F.; KATO, H. C. de A.; SOUSA, D. N. de A escola é indiscutivelmente o melhor agente para promover a educação alimentar, uma vez que é na infância e na adolescência que se fixam atitudes e práticas alimentares difíceis de modificar na idade... ... |
Author(s): QUATRIN, G. D.; DIAS, J. V.; PIZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D.
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Author(s): MEGÍAS, M.; MEGIAS, M. E.; REIS, F. B.; HUNGRIA, M.; OLLERO, F. J.
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Author(s): GOMES, A. L. S.; SOUZA, W. F. M.; COSTA, A. O.; SOUZA, M. R. A.; CARVALHO, R. S. J. T.; SOUZA, G. S.; TERRA, A. M.; ROCHA, C. B.; HEIDEN, G.; MOREIRA, R. F. A.
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Author(s): SOUZA, G. de; NERY, L. H.; PARIS, E. C.; KLEIN-GUNNEWIEK, F.; GIRALDI, T. R. In this study, nanostructured ZnO films were synthesized by microwave hydrothermal method for application in photocatalysis. The synthesis was made starting a ethylene glycol and zinc acetate solution... ... |
Author(s): FRANCO, O. L.; ANDRADE, A. E.; BARROS, E. V. S. A.; SA, M. F. G. de; CARNEIRO, R. M. D. G.; CARNEIRO, R.; EIRA, M. T. S. da; ROCHA, T. L.; REIS, A. M. dos Proteomic methods, such as bidimensional electrophoresis (2-DE) and mass spectrometry, have been extensively used for the study of protein differential expression in several plants including Arabidops... ... |
Author(s): BRONDI, S. H. G.; MACEDO, A. N.; NOGUEIRA, A. R. de A. The presence of veterinary drug residues in food, especially of pesticides used for cattle disease control, can affect public health and international trading of food products if maximum residue level... ... |
Author(s): FANALLI, S. L.; SILVA, B. P. M. DA; GOMES, J. D.; CICONELLO, F. N.; ALMEIDA, V. V. DE; FREITAS, F. A. O.; MOREIRA, G. C. M.; VIGNATO, B. S.; AFONSO, J.; REECY, J.; KOLTES, J.; KOLTES, D.; REGITANO, L. C. de A.; BAILEIRO, J. C. DE C.; FREITAS, L.; COUTINHO, L. L.; FUKUMASU, H.; ALENCAR, S. M. DE; LUCHIARI FILHO, A.; CESAR, A. S. M. Dietary fatty acids (FA) are components of the lipids, which contribute to membrane structure, energy input, and biological functions related to cellular signaling and transcriptome regulation. Howeve... ... |
Author(s): RODRIGUES, J. N.; GOMES, K. D.; SANTOS, V. F.; PIRES, C. R. F.; SOUSA, D. N.; KATO, H. C. de A. A Educação Alimentar e Nutricional (EAN) tem por finalidade contribuir para a promoção e a proteção da saúde por meio de uma alimentação adequada e saudável. É durante o período escolar que a populaçã... ... |
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