Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MIELE, A.; RIZZON, L. A. The demand for organic products is increasing all over the world due to the consumer view of their benefits to the human health. |
Tropical Isabella grape juices: bioactive compounds and antioxidant power depends on harvest season. Autoria: CAZARIN, C. B. B.; CORREA, L. C.; SILVA, J. K. da; BATISTA, A. G.; FURLAN, C. P. B.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P.; MARÓSTICA JUNIOR, M. R. Grapes are important sources of antioxidants compounds and one of the most used varieties to elaborate juices is 'Isabel', or 'Isabella', as it is called in North-America. This study aimed to evaluate... ... |
Autoria: CAZARIN, C. B. B.; SILVA, J. K. da; BATISTA, A. G.; FURLAN, C. P. B.; SOUZA, J. R.; BETTINI, M. G.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R. This study aimed to evaluate compounds with antioxidant capacity of juices from two grape varieties cultivated in Brazil. In this way two cultivars (BRS-Cora and Isabella) harvested in February 2011 w... ... |
Autoria: MIELE, A.; RIZZON, L. A.; QUEIROZ, S. C. do N. de COnsidering the perspective to have an increase in number of growers and area of grapes cultivated under organic system is the State of Rio Grande do Sul, Brazil, this research had the objective to ev... ... |
Autoria: SILVA, J. K.; CAZARIN, C. B. B.; CORREA, L. C.; BATISTA, A. G.; FURLAN, C. P. B; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; CAMARGO, A. C. de; MARÓSTICA JUNIOR, M. R. BACKGROUND: Grape juice consumption may prevent several chronic diseases owing to the presence of phenolic compounds, which have an important role in the reduction of oxidative stress. This study inve... ... |
Autoria: SILVA, J. K.; CAZARIN, C. B. B.; CORREA, L. C.; BATISTA, A. G.; FURLAN, C. P. B; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; CAMARGO, A. C. de; MARÓSTICA JUNIORA, M. R. Grape juice consumption may prevent several chronic diseases owing to the presence of phenolic compounds, which have an important role in the reduction of oxidative stress. This study investigated the... ... |
Autoria: SANTANA, I.; BIZZO, H. R.; MATTA, V. M. da; CABRAL, L. M. C. Reverse osmosis (RO) is a membrane process applied for fruit juices concentration as it is carried out under mild temperature, preserving the natural aroma profile of these beverages. In Brazil, grape... ... |
Autoria: ALMEIDA, I. M. de; RESENDE, E. K. de Foram analisadas as dietas dos peixes detritívoros da baía Tuiuiú, meandro abandonado do rio Paraguai, próximo a Corumbá, Mato Grosso do Sul. Os peixes detritívoros apresentam estratégias específicas... ... |
Autoria: MONACO, I. de A.; RESENDE, E. K. de Os grandes sistemas fluviais da América do Sul abrigam uma grande diversidade de espécies de peixes, que obtém o alimento nas mais diversas fontes. Este trabalho visou identificar e analisar a composi... ... |
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.