Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: NASSU, R. T.

Packaging affects physicochemical and sensory characteristics of meat. The use of edible coatings is an alternative to extend the shelf life of meat, but the consumer acceptance of this type of produc... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: COSTA, J. A. A. da

Abstract: Technical and economic-financial performance of pantaneiro lamb finishing in feedlot (F) and semi-feedlot (SF) was evaluated. When analyzing the profitability, economic efficiency and the pr... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: NOGUEIRA, A. R. de A.

A bioaccessibility test with raw and cooked lamb meat samples was performed. The evaluated cooking devices were grill, microwave oven, air fryer, pressure cooker, and electric oven. Physicochemical pa... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: OKUMURA, F.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.

Lamb meat consumption has been increasing in Brazil and product quality, related to food safety, sensory characteristics and convenience are important factors for consumers. Meat in traditional packag... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: ALBUQUERQUE, F. H. M. A. R. de

Sheep production on pasture plays an important role in subtropical climates around the world, with great economic and environmental relevance to those regions. However, this production is much lower t... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: BRAGA, R. M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: DELIZA, R.; NASSU, R. T.

The use of edible coatings is an alternative for food preservation. However, the consumer attitude towards this technology is not clearly understood.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: COSTA, J. A. A. da; FEIJO, G. L. D.; REIS, F. A.; CATTO, J. B.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: COSTA, J. A. A. da; FEIJO, G. L. D.; REIS, F. A.

Abstract: This study aimed to evaluate the production performance, quantitative carcass characteristics, and economic viability of lambs of genetic group Pantaneiro finished under four production syst... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: DUARTE, T. F.; VOLTOLINI, T. V.

Salted lamb meat blanket, originated from boning, salting, and drying of whole lamb carcass, was studied aiming at obtaining information that support the search for guarantees of origin for this typic... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.