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Autoria: SOUZA, G. da S. e; GOMES, E. G.; TALAMINI, D. J. D.; MARRA, R. We describe the relative participation of the meat market (beef, pork and chicken) in Brazil in the total agribusiness and in total country?s exports. An analysis of the world meat market is carried o... ... |
Autoria: SOUZA, G. da S. e; GOMES, E. G.; TALAMINI, D. J. D.; MARRA, R. We describe the relative participation of the Brazilian meat market (beef, pork and chicken) in total agribusiness exports and in total country exports. An analysis of the world meat market is carried... ... |
Autoria: SOUZA, G. da S. e; ALVES, E. R. de A.; GAZZOLA, R.; MARRA, R. Um modelo de equilíbrio parcial para o mercado brasileiro de carnes é ajustado por meio de mínimos quadrados em três estágios. O modelo mostra-se consistente com as observações e pode ser usado para s... ... |
Autoria: OLIVEIRA, D. R. M. dos S.; NÄSS, I. de A.; MOLLO NETO, M.; CANUTO, S. A.; WALKER, R.; VENDRAMETTO, O. Abstract. Brazil is the world's largest broiler meat export. The sanitary control, knowledge and technology, as well as the natural aspects of the country are pointed as the key for the success of the... ... |
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Autoria: LUCCHESE-CHEUNG, T.; AGUIAR, L. K. de; LIMA, L. C. de; SPERS, E. E.; QUEVEDO-SILVA, F.; ALVES, F. V.; ALMEIDA, R. G. de ABSTRACT - Before launching a new beef brand concept based on high sustainability and environmental production principles, the Brazilian market was tested using a survey informed by Intentions? Framew... ... |
Evaluation of extraction employing tetramethylammonium hydroxide for traceability of brazilian meat. Autoria: GROMBONI, C. F.; PEREIRA, C. D.; NOGUEIRA, A. R. de A. Bovine traceability is an important tool for the control of quality of the meat. It can assist in the identification of disease outbreaks, well-being of creation, fraud control and still ensure the or... ... |
Autoria: FERNANDES JÚNIOR, G. A.; LOBO, R. N. B.; MADRUGA, M. S. Resumo: O objetivo desse estudo foi comparar quatro grupos genéticos de ovinos deslanados quanto às características relacionadas à qualidade da carne. Trinta e três cordeiros, contemporâneos, nascidos... ... |
Autoria: RAMOS, I. N. de A.; OVELAR, L. F. V.; MACHADO, M. de A.; ARECO, M. S.; PASQUATTI, T. N.; ARAUJO, F. R.; BIER, D.; RODRIGUES, R. de A. Cases of contamination of meat products that result in food outbreaks are most often caused by the transmission of Staphylococcus aureus through inadequate hygiene practices during slaughter and handl... ... |
Autoria: LOBO, R. N. B.; CHAPARRO-PINZÓN, A.; MELO NETO, F. V. O.; LIMA, L. D. de; BATISTA, A. S. M.; LOBO, A. M. B. O. This study aimed to characterize a commercial lamb finishing system using animals of undefined breed from production to slaughter by analyzing performance, carcass traits, yield of commercial cuts, an... ... |
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