Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Iron is essential to several biological processes, such as oxygen transport and lipid metabolism. In this study, the RNA sequencing technology (RNAseq) was adopted to identify differentially expressed... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Coffee fruits grown in shade are characterized by larger bean size than those grown under full-sun conditions. The present study assessed the effects of shade on bean characteristics and sugar metabol... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

In this study, we investigated more particularly the sucrose synthase (Susy: EC2.4.1.13) at the biochemical and molecular levels during the development of coffee fruits. In addition, feeding experimen... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2005

Abstract: The objective of this study was to evaluate the mobilization of nutrients in goats of different gestation types and pregnancy stages. Forty-four Saanen and Oberhasli goats were studied. The... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

This work aimed to evaluate the possibility of production of Caatinga tree seedlings with biosaline agriculture, through the study of metabolism seeds subjected to salted and/or biosaline water.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

The production of seeds and seedlings by these species is of utmost importance to prevent a loss of biodiversity of the Caatinga, a unique and exclusively Brazilian biome. Biosaline agriculture is con... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Sucrose is one of the compounds in the raw coffee bean that has been identified as an important precursor of coffee flavour and aroma. In order to increase our knowledge of sucrose metabolism in coffe... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

The objective of this work was to evaluate the correlation between weather conditions and sugar metabolism during two consecutive growing seasons.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Grape flavonoids, especially anthocyanins, are important contributors to color, taste, antioxidant and nutraceutical properties ? such as protection against cardiovascular diseases and cancer ? for fr... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.