Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: QUATRIN, G. D.; PIZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; DIAS, J. V.; CARDOSO, C. D.

A quick and efficient method was optimized and validated to determine chlorpyrifos in biobeds using ultraperformance liquid chromatography coupled to tandem mass spectrometry (UPLC-MS/MS). Chlorpyrifo... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: QUATRIN, G. D.; DIAS, J. V.; PIZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: CANEDO-REIS, N. A. P.; GUERRA, C. C.; SILVA, L. F. da; WETZSTEIN, L. C.; JUNGES, C. H.; FERRÃO, M. F.; BERGOLD, A. M.

Abstract A fast method for the simultaneous quantitative determination of 16 phenolic compounds in grape juice by UPLC-MS was developed and validated. Run time was 4.5!min and the method proved to be... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: VARELI, C. S.; PIZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D.; GAI, D. S. H.; FONTANA, M. E. Z.

In order to evaluate the efficiency of biobeds on DTC degradation, the aim of this study was to apply, optimize and validate a method to determine dithiocarbamate (mancozeb) in biobeds using gas chrom... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: SCHERER, R.; RYBKA, A. C. P.; BALLUS, C. A.; MEINHART, A. D.; TEIXEIRA FILHO, J.; GODOY, H. T.

A liquid chromatographic method for fast and simultaneous determination of tartaric, malic, ascorbic and citric acids was validated for further application to fruits and juices. Moreover, the organic... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: FILHO, F. O.; ALCÂNTARA, D. B.; RODRIGUES, T. H. S.; SILVA, L. M. A. e; SILVA, E. de O.; ZOCOLO, G. J.; BRITO, E. S. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: NATIVIDADE, M. M. P.; CORREA, L. C.; SOUZA, S. V. C. de; PEREIRA, G. E.; LIMA, L. C. de O.

A HPLCmethod for simultaneous determination of 25 phenolic compounds in grape juicewas optimized, validated and applied in the characterization of juices produced in São Francisco Valley (SFV), Brazil... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: CONCEIÇÃO, A. A.; ARAÚJO, A. P. F.; SANTANA, T. D. D.; RIBEIRO, J. A. de A.; MENDONCA, S.; SIQUEIRA, F. G. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: PIZZUTTI, I. R.; VELA, G. M. E.; KOK, A. de; SCHOLTEN, J. M.; DIAS, J. V.; CARDOSO, C. D.; CONCENCO, G.; VIVIAN, R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; CZERMAINSKI, A. B. C.; FERRARI, L.; BERGOLD, A. M.

The objective of this work was to validate a fast method with low-solvent use, for the analysis of trans-resveratrol and quercetin in red wines. The wines were prepared, using a classical method, from... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.