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Autoria: RIBEIRO, S. da C. A.; AZOUBEL, P. M.; TOBINAGA, S.

A central composite rotatable design was used to evaluate the osmotic dehydration process of catfish (Hypophthalmus edentatusi using three factors: temperature (23- 5rC), NaCI concentration (11.3 - 14... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: ANTONIO, G. C.; AZOUBEL, P. M.; ALVES, D. G.; EL-AOUAR, A. A.; MURR, F. E. X.

Brazil is the biggest world producer 01' papaya and because its sweet taste and vitamins content this fruit is consumed in natura and processed in candies and some other products. lt is necessary to f... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: AZOUBEL, P. M.; TONON, R. V.; EL-AOUAR, A. A.; ANTONIO, G. C.; ARAUJO, E. A. F.; RIBEIRO, S. C. A.; MURR, F. E. X.

Cashew apple slices were osmotically treated in corn syrup solids solutions at different concentrations (40-60% w/w), temperatures (30-50oC) and immersion times (90-240min). Temperature was the most i... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: ANTONIO, G. C.; EL-AOUAR, A. A.; AZOUBEL, P. M.; SIMÕES, M. R.; MURR, F. E. X.

The aim of this work was to evaluate the osmotic dehydration of sweet potato (Ipomoea batatas) using salt and sucrose solutions. The osmotic process was carried out at different sucrose concen tration... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2005

Autoria: ANDRADE, S. A. C.; BARROS NETO, B. de; NÓBREGA, A. C.; AZOUBEL, P. M.

The apparent diffusion coefficients for sucrose and water during osmotic dehydration of jenipapos were determined. Long time experiments (up to 60 h) were carried out in order to determine equilibrium... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; KUROZAWA, L. E.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X.

The objective of this work was the study of osmotic dehydration of cashew apple slices in sucrose solutions as a function of temperature (30-50 0C), solution concentration (40-60% w/w) and immersion t... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2005

Autoria: AZOUBEL, P. M.; MURR, F. E. X.

Cherry tomato samples were osmotically dehydrated in different hypertonic NaCI solutions (with or without sucrose) at two different concentrations. Mass transfer kinetics were modelled according to Pe... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: LICODIEDOFF, S.; CÓRDOVA, K. R. V.; KOSLOWSKI, L. A. D.; FRIZON, C. N. T.; BAMPI, M.; BURGARDT, V. C. F.; GODOY, R. C. B. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; TONON, R. V.; KUROZAWA, L. E.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X.; PARK, K. J.

The effect of different osmotic pretreatments on cashew apple drying kinetics and product quality were investigated.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: ANTONIO, G. C.; ALVES, D. G.; AZOUBEL, P. M.; MURR, F. E. X.; PARK, K. J.

The puffing operation is carried out at as intermediate stage in the drying process. When reconstituted, the dehydrated puffed productpresents a more pleasing appearance than the material that has not... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

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