Search Publications
Filter by:
Author(s): PANCOTI, C. G.; BORGES, A. L.; SILVA, R.; LOPES, F. C. F.; LAGE, H.; SILVA, J.; CAMPOS, M.; GONÇALVES, L.; RODRIGUEZ, N.; BORGES, I.
|
Author(s): CRUZ, R. F.; BORGES, A. L. C. C.; PANCOTI, C. G.; LOPES, F. C. F.; LAGE, H. F.; NEVES, M. G.; CAMPOS, M. M.; VIVENZA, P. A. D.; SILVA, R. R. E
|
Crescimento e nutrição do sorgo submetido a diferentes fontes alternativas e comerciais de magnésio. Author(s): RECH, I.; OLIVEIRA, R. B. de; LACERDA, T.; BALIEIRO, F. de C.; POLIDORO, J. C.; BENITES, V. de M.; DONAGEMMA, G. K. Esse trabalho buscou comparar o potencial de novas misturas granuladas contendo MgO com diferentes corretivos avaliando o desenvolvimento e teores de cálcio e magnésio das plantas. |
Author(s): ZANATTA, J. A.; SALTON, J. C.; BAYER, C.; TOMAZI, M.; COLMAN, I.; LOPEZ, A.
|
Author(s): SCHULTZ, E. L.; CORREIA, J. V. N.; CORREA, P. J. S.; VALADARES, L. F.; SOARES, I. P.
|
Author(s): LIMA, H. C.; MOREIRA FILHO, M. A.; ALVES, A. A.; MOREIRA, A. L.; PARENTE, H. N.; FRANCO, L. J. D.; AZEVEDO, D. M. M. R.; MOREIRA, E. M. da S. O valor nutritivo de um alimento é determinado pelo consumo, digestibilidade e eficiência com que os nutrientes são metabolizados para a produção. Desta forma, o uso de indicadores internos e externos... ... |
Author(s): COSTA, A. S. V. da; HORN, A. H.; DONAGEMMA, G. K.; POLIDORO, J. C.; GIACOMINI, R. P.; TRINDADE, A. dos S. Desde a era greco-romana o gesso tem sido 9657 amostras de solo analisadas, cerca de 69% utilizado como fertilizante (Collings, 1955). No Brasil, apresentavam níveis de enxofre muito baixos ou os prim... ... |
Author(s): FAGERIA, N. K.; SANTOS, A. B. dos; MORAES, M. F. Urea and ammonium sulfate are principal nitrogen (N) sources for crop production. Two field experiments were conducted during three consecutive years to evaluate influence of urea and ammonium sulfate... ... |
Author(s): HANKE, D.; DIECKOW, J.; MELO, V. de F.; BOGNOLA, I. A.
|
Author(s): FERREIRA, F. M. S.; BUTRUILLE, N. M. S.; MAGGIOTTO, S. R.; MADARI, B. E. In this study, measurements of N2O fluxes measured using infrared absorption spectrometry and the flux-gradient method are presented. |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.