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Author(s): VIEIRA, S. de F.; COELHO, S. G.; DINIZ NETO, H.; SÁ, H. C. M. de; PEREIRA, B. P.; ALBUQUERQUE, B. S. F.; MACHADO, F. S.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; RENHE, I. R. T.; CAMPOS, M. M. The aim of this study was to evaluate the effects of bulk tank milk (BTM), WM, and PWM on the intake, ruminal parameters, blood parameters, health, and performance of dairy calves. Forty-five male cro... ... |
Author(s): DINIZ NETO, H. C.; COELHO, S. G.; CAMPOLINA, J. P.; VIEIRA, S. F.; LOMBARDI, M. C.; PEREIRA, B. P.; ALBUQUERQUE, B. S. F.; COSTA, S. F.; GUIMARÃES, A. S.; BRITO, M. A. V. P.; SILVA, C. S.; MACHADO, F. S.; TOMICH, T. R.; CAMPOS, M. M. This study aimed to assess the impact of bulk tank milk (BTM), waste milk (WM), and pasteurized waste milk (PWM) on nutrient digestibility, ruminal and cecal fermentation, gastrointestinal tract (GIT)... ... |
Author(s): BRITO, J. R. F.; SANTOS, E. M. P.; ARCURI, E. F.; LANGE, C. C.; BRITO, M. A. V. P.; SOUZA, G. N.; CERQUEIRA, M. M. O. P.; BELTRAN, J. M. S.; CALL, J. E.; LIU, Y.; PORTO-FETT, A. C. S.; LUCHANSKY, J. B. A study was designed to recover Listeria monocytogenes from pasteurized milk and Minas frescal cheese (MFC) sampled at retail establishments (REs) and to identify the contamination source(s) of these... ... |
Author(s): ROSA-CAMPOS, A. A.; ROCHA, J. E. da S.; BORGO, L. A. Resumo: O leite é um produto rico em proteínas, carboidratos e vitaminas, sendo um alimento de alto valor nutricional. Pela sua composição físico-química, é um meio propício ao desenvolvimento de micr... ... |
Avaliação do processo de pasteurização em mini-uninas de processamento de leite caprino no Nordeste. Author(s): SOUSA, F. G. C.; OLIVEIRA, C. J. B.; CHAPAVAL, L.; ALVES, F. S. F.; MOURA, J. F. P.; LOPES JÚNIOR, W. D.
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Author(s): AMARAL, L. A.; RIBEIRO, L. R.; BARBOSA, M. M. C.; Pinto, F. R.; SOUZA, V. de; OLIVEIRA, M. C.; BORGES, L. A.; Medeiros, M. I. M.; Maluta, R. P.; FAIRBROTHER, J. M.
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Author(s): SANTOS, S. S.; MEDEIROS, M. I. M.; SOUZA, V.; MELO, P. C.; ZAFALON, L. F.; VESCHI, J. L. A.; NADER FILHO, A. Milk is aa highly nutritious food and excellent substrate for the multiplication of microorganisms. The objective of this study wastoinvestigate the presence and formation of biofilm of Staphylococci... ... |
Author(s): FREITAS, S. K. B; PAIM, A. P. S.; SILVA, P. T. de S. e A sensitive liquid chromatography coupled to high-resolution tandem mass spectrometry (LC-IT-TOF MS) with electrospray ionization method for the identification and quantification of five antibiotic re... ... |
Author(s): ROSA-CAMPOS, A. A.; ROCHA, J. E. da S.; BORGO, L. A. Resumo: O leite tipo A é processado em granjas leiteiras. Possui maior valor agregado e menor carga microbiológica. O objetivo desse trabalho foi avaliar a qualidade do produto comercializado no Distr... ... |
Author(s): RIBEIRO, L. R; BARBOSA, M. M. C.; PINTO, F. R.; SOUZA, V. de; OLIVEIRA, M. C.; BORGES, L. A.; MEDEIROS, M. I. M.; AMARAL, L. A.; FAIRBROTHER, J. M.
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