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Autoria: SILVA, K. J. da; TEODORO, P. E.; ZANATTO, I. B.; SPONCHIADO, S.; MENEZES, C. B. de; TARDIN, F. D.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: CARNEIRO, M. de F.; PEREIRA, E. E.; SIBOV, S. T.; FERREIRA, F. R.; FAVERO, A. P.; CABRAL, J. R. S.; SOUZA, F. V. D.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: REZENDE, J. C. de; CARVALHO, G. R.; BOTELHO, C. E.; OLIVEIRA, A. C. B. de; SILVA, F. L. da; PEREIRA, A. A.

Com o objetivo de investigar os aspectos relacionados à utilização de índices de seleção no melhoramento de café arábica, foram utilizados os procedimentos analíticos: índice com base em soma de posto... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: SILVA, G. O. da; PEREIRA, A. da S.; CARVAL, A. D. F. de

O objetivo deste trabalho foi verificar a possibilidade de seleção de clones de batata para fritura, com base em índices de seleção. Os experimentos foram realizados em Pelotas, RS, e em Canoinhas, SC... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: RAMOS, J. P. C.; CAVALCANTI, J. J. V.; FREIRE, R. M. M.; SILVA, C. R. C. da; SILVA, M. de F. C. da; SANTOS, R. C. dos

Runner peanuts are known for their high pod yields, but are late to flowering and pod maturation, and the optimal combination of these traits with pod yield is widely desired for peanut improvement. S... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; SANTOS, I. R.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: GUIMARÃES, M. R. M.; ASCHERI, J. L. R.; STEPHAN, M. P.; VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.; CARVALHO, C. W. P. de

Nowadays, there is a growing market for gluten-free baked goods for vegans. Usually, thedough viscoelasticity to make gluten-free breads is achieved with ingredients derived from animal origin (egg an... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: RODRIGUES, L. L.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; GOMES, F. de O.; SILVA, J. do N.; SILVA, K. J. D. e

A simplex-centroid design was used to evaluate the effect of proportions (0 to 100%) of whole wheat flour (WWF), whole mung bean flour (WMF) and whole rice flour (BRF) on the quality of cookies savory... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: SOUSA, L. B. T. DA; MRQUES, G. DE A.; MINGUITA, A. P. da S.; ASCHERI, J. L. R.; SILVA, E. M. M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: SILVA, E.; RANGEL, C.; ASCHERI, J.; WATANABE, E.; SILVA, J.; FUKUDA, W.; CARVALHO, J.; NUTTI, M.; SALVADOR, L.

The objective of this study was to evaluate the possibility of the production of food products using biofortified cassava flour (CF) and orange flesh sweet potato flour (OFSP). In order to use new flo... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

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