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Autoria: PASCOAL, G. de F. L.; ABREU, J. P. de; SANTIAGO, M. C. P. de A.; MORÁSTICA JÚNIOR, M. R.; MOREIRA, R. F. A.; FANARO, G.; TEODORO, A. J.

There is little knowledge about the phenolic compounds of hybrids grape cultivars reported in literature. This work aimed to characterize the bioactive and volatile compounds from new hybrids grape cu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: NICOLLI, K. P.; BIASOTO, A. C. T.; GUERRA, C. C.; SANTOS, H. P. dos; CORREA, L. C.; WELKE, J. E.; ZINI, A. C.

The influence of vineyard on wines was evaluated for the first time using a broader analytical approach: sensory analyses and several analytical techniques (gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: NASCIMENTO, L. da S. de M. do; SANTIAGO, M. C. P. de A.; OLIVEIRA, E. M. M.; BORGUINI, R. G.; BRAGA, E. E. O.; MARTINS, V. C.; PACHECO, S.; SOUZA, M. C.; GODOY, R. L. de O.

Eugenia brasiliensis Lam., locally known as Grumixama, is a species of Myrtaceae commercially underexploited in Brazil. The study was performed in order to identify and quantify, by high performance l... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: BARROS, A. P. A.; SILVA, I. S.; NUNES, G. da S.; TORRES, L. H. P. de S; NASCIMENTO, D. C. do; CORREA, L. C.; BIASOTO, A. C. T.; DRUZIAN, J. I.

Os compostos fenólicos de um vinho podem ter sua origem ligada à uva e aos processos tecnológicos empregados durante sua elaboração. A técnica de maceração a frio tem a finalidade de favorecer a extra... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: GRIGIO, M. L.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, E. A.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, P. C.; CARVALHO, G. F. de; ZANCHETTA, J. J.

The present study was carried out to evaluate the antioxidant activity of and the content of bioactive compounds in camu-camu fruits harvested at different maturation stages and stored. The fruits wer... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: MIELE, A.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.

The objective of this work was to establish the effect of three taxonomic classes of soil, i. e., Argissolo (Ultisol), Cambissolo (Inceptisol) and Neossolo (Entisol), on the phenolic compounds of wine... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: SILVEIRA, R. da S.; LEAL, G. C.; DAL MOLIN, T. D.; FACCIN, H.; GOBO, L. A.; SILVEIRA, G. D. da; SOUZA, M. T. da S.; LAMEIRA, O. A.; CARVALHO, L. M. de; VIANA, C.

This work describes the chemical characterization of extracts of Jatropha gossypiifolia (from Amazonia region) concerning the presence of phenolic and triterpenic compounds using Ultra High Perfomance... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: OLIVATI, C.; NISHIYAMA, Y. P. de O.; SOUZA, R. T. de; JANZANTTI, N. S.; MAURO, M. A.; GOMES, E.; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I.; SILVA, R. da; LAGO-VANZELA

The grape is an important fruit regarding economic and health benefit parameters, because of its large consumption around the world and their bioactive phenolic compounds. The drying process of BRS Mo... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

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