Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: TAVARES, P.; NASCIMENTO, R.; ANDRADE, R.; BIASOTO, A. C. T.; DRUZIAN, J.; SOUZA, C. de The objective of this work was to characterize the agro-industrial residue of the ?BRS Magna? grape in order to evaluate its industrial potential. |
Autoria: SILVA, L. R. da; FIGUEIREDO, A. R.; BARBOSA, M. I. M. J.; OLIVEIRA, M. M. T. de; VILLA, F.; MORAIS, L. A. S. de Ceylon gooseberry (Dovyalis hebecarpa Warb) is an important and valuable food source in the diet of several countries worldwide with a potential to positively impact nutritional security. This study a... ... |
Autoria: MUNIZ, A. V. C. da S.; VITÓRIA, M. F. da; NASCIMENTO, A. L. S.; LEDO, A. da S.; MACEDO, L. F. M.; MUNIZ, E. N.; SILVA JUNIOR, J. F. da
|
Autoria: ALVES, T. V. G.; MATONDO, R. M.; DINIZ, J. A. P.; TAVARES, E. J. M.; AOUADA, F. A.; RIBEIRO-COSTA, R. M.
|
Autoria: SANCHES, S. C. C.; VASCONCELOS, F.; TAVARES, E. J. M.; MARINHO, P. S. B.; COSTA, C. E. F.; SILVA JUNIOR, J. O. C.; RIBEIRO-COSTA, R. M.
|
Autoria: BASTOS, D. C.; SOMBRA, K. E. S.; LIMA, M. A. C. de; PASSOS, O. S.; CALGARO, M.; ATAIDE, E. M. ?Pera? orange is a scion variety widely grown in commercial orchards of various citrus-producing regions in Brazil due to the good acceptance of its fruits by the consumer market, both for fresh consu... ... |
Autoria: PEREIRA, A. M.; KRUMREICH, F. D.; RAMOS, A. H.; KROLOW, A. C. R.; SANTOS, R. B.; GULARTE, M. A. Pumpkin (Cucurbita maxima) research has been growing because of its characteristics, such as the attractive color, low-cost production, nutritional potential, and functional properties for food applic... ... |
Autoria: ZUCOLOTO, M.; SIQUEIRA, D. L.; ANTONIOLLI, L. R.; CZERMAINSKI, A. B. C. In Brazil pears do not stand out among the most relevant fruit crops, regarding their planted area. However, they are well-accepted by consumers, as have a huge domestic market. |
Autoria: LIMA, L. L. A.; PEREIRA, G. E.; GUERRA, N. B. Young varietal and experimental wines from Vitis vinifera L. ? Petit Verdot and Tempranillo ? cultivated in a tropical semiarid region (Northeast Brazil) were characterized with regard to their phenol... ... |
Autoria: SANTOS, K. F. D'E. N.; OLIVEIRA, M. S.; FERREIRA, E. P. de B.; AMARAL, A. das G.; MARTIN-DIDONET, C. C. G. Microorganisms are known to be a promising source of biopigments because they are easy to obtain, can be produced on a commercial scale, and are environmentally friendly. Therefore, the aim of this wo... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.