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The aim of this study was to evaluate the development and cryotolerance of IVP embryos from oocytes recovered from Nelore heifers (n = 16) fed with control diet (Control group) or fed with rumen-prote... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Pomegranate seed oil (PSO), even though highly sensitive to oxidation, has been extensively studied due to its bioactive potentials, assigned to the punicic acid, a polyunsaturated fatty acid, and sev... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

A carne de capivara (Hidrochoerus hydrochaeris) tem se destacado pelo seu potencial de aproveitamento econômico e pela riqueza em ácidos graxos. Estudos da composição físico-química da carne de capiva... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Abstract - Background: Conjugated linoleic acids (CLA) are fatty acids that are found in the lipids from goat milk, and appear to protect neurons from excitotoxicity. Methods: We investigated in devel... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Resumo: Objetivou-se avaliar o efeito da idade ao abate e do uso ou não de suplementação na fase de cria sobre as relações de ácidos graxos da carne de ovinos. Foram utilizados 32 cordeiros Morada Nov... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Abstract: The addition of vegetable oils to the diets of dairy goats is an alternative to supplemental feeding during the dry period and improves the lipid profile of milk and by-products. Cheeses wer... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

From early development until the completion of metamorphosis, fat snook (Centropomus parallelus) larvae are commonly fed the rotifers Brachionus spp. and Artemia spp. nauplii. In this study, cultivate... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

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