Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: GRIEP, E. R.; WALTER, E. H. M.; MORARU, C.; ROSENTHAL, A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: SANSÃO, M. C.; TORREZAN, R.; LEAL JUNIOR, M. B.; LEAL JUNIOR, W. F.; FREITAS, D. de G. C.; WURLITZER, N. J.; MATTA, V. M. da

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: LIMA, M. A.; MARTINS, I. B. A.; BARBOSA, I. de C. C.; ARES, G.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: PEREIRA, R. C.; GUIMARÃES, C. M.; LOPES JUNIOR, S.; NARCISO, M. G.

Plant irrigation in greenhouse experiments executed by persons results in problems like: exposition to severe climatic conditions (high air temperature and relative humidity), low accuracy in the appl... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: ANGELOCCI, L. R.; MARIN, F. R.; OLIVEIRA, R. F. DE; RIGHI, E. Z.

Leaf vapor diffusive conductance (gl) and transpiration (T) measurements in an irrigated orchard of the acid lime ?Tahiti? were carried out in a subtropical climatic condition in the State of São Paul... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2004

Autoria: BARBOSA FILHO, E. de A.; PEREIRA, G. E.; TEIXEIRA-ARAUJO, A. A.; SARAIVA, L. C.; ARAUJO, I. S.; ARAUJO, W. A.; NASCIMENTO, R. L.; CARVALHO, F. O.

Introduction: Moderate consumption of red wine (RW) has been associated with a decrease in cardiovascular risk due to its phenolic composition. Purpose: Assessing the effects of consuming different do... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: SLONGO, A. P.; ROSENTHAL, A.; CAMARGO, L. M. Q.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; ARAGÃO, G. M. F. de

The main responsible for the spoilage of cooked cured meat products stored under refrigerated and anaerobic conditions are lactic acid bacteria. The application of high hydrostatic pressure (HHP) redu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: ÁLVARES, A. da C. M.; SCHWARTZ, E. F.; AMARAL, N. O.; TRINDADE, N. R.; PEDRINO, G. R.; SILVA, L. P.; FREITAS, S. M. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: ALVES, M.; LIMA, R.; ROSENTHAL, A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: CAMPEIRO, J. D'A.; NESHICH, I. P.; SANT'ANNA, O. A.; LOPES, R.; IANZER, D.; ASSAKURA, M. T.; NESHICH, G.; HAYASHI, M. A. F.

Bradykinin-potentiating peptides (BPPs) from the South American pit viper snake venom were the first natural inhibitors of the human angiotensin I-converting enzyme (ACE) described. The pioneer charac... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.