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Autoria: RESENDE, R. T.; RESENDE, M. D. V. de; AZEVEDO, C. F.; SILVA, F. F. e; MELO, L. C.; PEREIRA, H. S.; SOUZA, T. L. P. O. de; VALDISSER, P. A. M. R.; BRONDANI, C.; VIANELLO, R. P. The availability of high-density molecular markers in common bean has allowed to explore the genetic basis of important complex agronomic traits with increased resolution. Genome-Wide Association Stud... ... |
Autoria: MAYAUX, P.; EVA, H.; GALLEGO, J.; STRAHLER, A. H.; HEROLD, M.; AGRAWAL, S.; NAUMOV, S.; MIRANDA, E. E. de; DI BELLA, C. M.; ORDOYNE, C.; KOPIN, Y.; ROY, P. S. The Joint Research Centre of the European Commission (JRC), in partnership with 30 institutions, has produced a global land cover map for the year 2000, the GLC 2000 map. The validation of the GLC2000... ... |
Autoria: FILIPPINI ALBA, J. M.; CRIZEL, G. R.; GIRARDI, C. L.; FLORES, C. A. There are four main wine regions in Rio Grande do Sul state, Brazil: (1) "Serra Gaúcha"; (2) São Francisco Valley; (3) ?Serra do Sudeste? and (4) ?Campos de Cima da Serra?. The region (1) is the oldes... ... |
Autoria: VALLADARES, G. S.; HOTT, M. C. This work applied a pedological mapping methodology, in an experimental center of ?APTA-Frutas? in Jundiaí, SP, using the geomorphometric parameters and GIS tools to elaborate pedologic maps. The aim... ... |
Autoria: BARROZO, D.; MATTAR, M.; THOLON, P.; OLIVEIRA, J. A. de; SCALEZ, D. C. B.; QUEIROZ, S. A. de
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Autoria: VILARINHO, A. A.; COELHO, G.; ROCHA, M. de M.; FREIRE FILHO, F. R.
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Autoria: KASTER, M.; FARIAS, J. R. B. Marcos de referência. Proposta inicial. Revisões do modelo. Segunda Aproximação. Terceira Aproximação. |
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Autoria: ROLA, P. C. N.; LOPES FILHO, R. P. Neste estudo, os cupuaçuzeiros foram avaliados por meio de observações fenológicas de danes a pleno sol e plantas de pé franco cultivadas em sistemas agroflorestais. As atividades foram desenvolvidas... ... |
Autoria: SANTOS, G. R. dos; COLARES, I. B.; MORAIS, C. S. de; SOUZA, M. D. de; YOKOMIZO, G. K.-I. O fruto do açaizeiro representa uma das bases alimentares da população amapaense, sendo amplamente consumida, juntamente com a farinha de mandioca, pescados e carne vermelha, também é uma espécie prom... ... |
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