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Author(s): PASSOS, O. S.; SOUZA, J. da S.; BASTOS, D. C.; GIRARDI, E. A.; GURGEL, F. de L.; GARCIA, M. V. B.; OLIVEIRA, R. P. de; SOARES FILHO, W. dos S. This chapter is a review on the Brazilian citriculture focusing the four main citrus poles with their respective producing states and geographical locations, climate, harvested area, production and yi... ... |
Author(s): RIBEIRO, M. D.; BUZAGLO, G. B.; SILVA, D. C. da; TORRES, L. S. G.; FERREIRA, A. F. T. A. F. e; PEREIRA, D. C. F.; AZEVEDO, C. L. L.; SILVA, J. F. da In the state of Amazonas, the ‘Pêra’ orange scion is traditionally cultivated on ‘Rangpur’ lime tree. The restricted use of a single scion-rootstock combination has left local orchards vulnerable to a... ... |
Author(s): SAMANTHA COSTA BOAVENTURA; SOUZA JUNIOR, L. C. de; RAMOS, A. P. de S.; SANTANA, L. G. L.; SOARES FILHO, W. dos S.; FERREIRA, C. F. Objetivo: Validar a identidade de porta-enxertos de ?Sunki? Tropical (nucelares) via marcadores SSR de DNA. |
Author(s): PEREIRA, I. dos S.; MESSIAS, R. da S.; CAMPOS, A. D.; ERREA, P.; ANTUNES, L. E. C.; FACHINELLO, J. C.; PINA, A.
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Author(s): LEAO, P. C. de S.; CUNHA, M. A. C. da; SOUZA, E. R. de Rootstocks are widely used in viticulture worldwide and can affect the yield components and quality of grapes and their juices and wines. The aim of the present study was to determine the effect of th... ... |
Author(s): MIELE, A.; RIZZON, L. A. The interaction between rootstock, scion and the environment may induce different responses to the grapevine physiology and, consequently, to the grape composition. The vineyards of Serra Gaúcha, Braz... ... |
Author(s): LEAO, P. C. de S.; REGO, J. I. DE S.; NASCIMENTO, J. H. B.; SOUZA, E. M. DE C. A importância da utilização de porta-enxertos na viticultura mundial é amplamente conhecida, especialmente no que se refere a sua influência na absorção de água e adaptação adiferentes tipos de solos,... ... |
Author(s): DA SILVA, M. J. R.; PADILHA, C. V. da S.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; VENTURINI FILHO, W. G.; MOURA, M. F.; TECCHIO, M. A. The objective of this study was to assess the content of bioactive compounds, organic acids and antioxidantcapacity of grape juices from Isabel Precoce, BRS Carmem, BRS Cora and IAC 138-22 Máximo vari... ... |
Author(s): RONCATTO, G.; ASSIS, G. M. L. de; OLIVEIRA, T. K. de; LESSA, L. S. O maracujazeiro tem-se destacado entre as principais frutíferas do País. Porém, a vida útil vem sendo reduzida principalmente devido aos danos causados por doenças do sistema radicular, sendo que a en... ... |
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