Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CAMARGO, M. E.; ZANANDREA.; PACHECO, M. T. M.; MALAFAIA, G. C.; MOTTA, M. E. V. da
|
Autoria: CAMMELLI, F.; LEVY, S. A.; GRABS, J.; VALENTIM, J. F.; GARRETT, R. D. To address ongoing deforestation for global food commodities production, companies and governments have adopted a range of forest-focused supply chain policies. In the Brazilian Amazon, these policies... ... |
Autoria: AULER, D.; TEIXEIRA, R.; NARDI, V. A. M. The increasing number of food contamination events has called the attention of both practitioners and scholars to food safety problems and their consequences. Many of these events are related to the s... ... |
Autoria: DOSSA, A. A. Wheat is one of the most important staple crops globally. It covers more planted area than any other grain and is the most traded major cereal. Therefore, by improving the sustainability of wheat food... ... |
Autoria: MARTINS, F. M.; TRIENEKENS, J.; OMTA, O. Abstract: This paper analyses how the technical and managerial support of buyers affects the performance and investment capacity of Brazilian pig farmers. The paper also analyses the influence of the... ... |
Autoria: CASAGRANDA, Y. G.; MORES, G. de V.; CASAROTTO, E. L.; DAL MORO, L.; ABRAHÃO, A. F. S.; MALAFAIA, G. C. The alignment of food production systems with the trends and demands of the world population plays an important global role. This study aims to discuss the convergence of trends related to the Brazili... ... |
Autoria: MALAFAIA, G. C.; MORES, G. de V.; CASAGRANDA, Y. G.; BARCELLOS, J. O. J.; COSTA, F. P.
|
Autoria: REIS, F. A.; CABRAL, L. da S.; PACHECO, R. D. L.; GOMES, R. da C. Abstract: World consumption of animal protein has increased in last decade, motivated by population growth and driven mainly by better economic conditions in developing countries. Therefore, excellent... ... |
Autoria: SOUZA, A. R. L.; RÉVILLION, J. P. P.; WAQUIL, P. D.; BELARMINO, L. C.; LANFRANCO, B. A.
|
Autoria: BRECHT, J. K.; SARGENT, S. A.; MITCHAM, E. J.; KADER, A. A.; ARPAIA, M. L.; YAHIA, E. M.; MAUL, F.; LIMA, M. A. C. de; BRECHT, P. E.; MENOCAL, O. A.; PADDA, M. Mango fruit quality may be influenced by production practices, maturity at harvest, postharvest technologies, and various handlind practices. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.