Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: BOSSU, C. L.; FERREIRA, E. C.; CHAVES, F. S.; MENEZES, E. A.; NOGUEIRA, A. R. de A. A flow injection system was proposed to evaluate tIle transient product of a colorimetric reaction between hydrolysable tannin and potassium iodate (KIO3) solution. The system optimization was accompl... ... |
Autoria: ALMEIDA, T. T. de; ROSA, S. D. V. F. da; OLIVEIRA, J. A.; OLIVEIRA, A. dos S.; SILVA, A. A. da; PEREIRA, D. de S. The presence of phenolic substances in the seed coat may inhibit the germination of sorghum seeds, however, it is not known whether during the storage the reduction of these compounds occurs or if a b... ... |
|
Autoria: QUEIROZ, V. A. V.; CORREIA, V. T. da V.; MENEZES, C. B. de; MIGUEL, R. de A.; CONCEIÇÃO, R. R. P. da; PAIVA, C. L.; FIGUEIREDO, J. E. F. The objective of this work was to evaluate the acceptability of gluten-free churros made either with tannin or tannin-free sorghum flour, as well as the retention of their phenolic compounds and antio... ... |
Autoria: PRADO, M. E. A. do; QUEIROZ, V. A. V.; CORREIA, V. T. da V.; NEVES, E. O.; RONCHETI, E. F. S.; GONÇALVES, A. C. A.; MENEZES, C. B. de; OLIVEIRA, F. C. E. de The physicochemical and sensorial characterization of beef burgers with added sorghum flours as replacer for the isolated soy protein (ISP) usually used in the conventional formulations was performed.... ... |
Autoria: DIAS, K. M.; GAMA, M. A. S. da; RIBEIRO FILHO, H. M. N. This study evaluated the effects of Acacia mearnsii tannin extract on milk fatty acid profile of dairy ewes and cows. In experiment 1, twenty-four Lacaune ewes received one of the following dietary tr... ... |
Autoria: CARNEIRO, J. da C.; OLIVEIRA, J. S. e; ALMEIDA, J. C. C.; AZEVEDO, F. H. V.; GOMES, R. S.; KREMPSER, P. M.; RIBEIRO, E. T.; LIMA, J. C. F.; RIBEIRO, M. T. Silage of legumes is an alternative to increase the protein level in animal diets. Although presenting high nutritive value, legumes generally have bad characteristics for an adequate fermentation (Ta... ... |
Autoria: TEIXEIRA, A. de M.; RIBEIRO JÚNIOR, G. de O.; VELASCO, F. O.; FARIA JÚNIOR, W. G. de; RODRIGUEZ, N. M.; RODRIGUES, J. A. S.; McALLISTER, T.; GONÇALVES, L. C. The purpose of this study was to evaluate the voluntary intake and digestibility of three sorghum (Sorghum bicolor, L. Moench) hybrid silages in sheep. The hybrids used were H1 - BRS 655 (CMSXS 222 A... ... |
Autoria: VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.; FREIRE NETO, R. da S.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, C. W. P. de; ASCHERI, J. L. R.
|
Autoria: SANTOS, D. S. dos; MAJOLO, C.; SANTOS, W. B. dos; OLIVEIRA, M. I. B. de; FARIAS, C. F. S.; BRANDÃO, F. R.; CHAGAS, E. C. This study assessed the in vitroanthelmintic activity of eugenol, thymol and tannic acid against the acanthocephalan endoparasite Neoechinorhynchus buttnerae. Este estudo avaliou a atividade anti-helm... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.