Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): VICARI, J. da S. O.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): ALVARES, V. de S.; NEGREIROS, J. R. da S.; RAMOS, P. A. S.; MAPELI, A. M.; FINGER, F. L.

O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito do pré-resfriamento e da embalagem PET na conservação pós-colheita da salsa lisa cv. Graúda Portuguesa, armazenada a 5 e 25 °C. Maços de folhas foram pré... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): TEODORO, K. B. R.; CORREA, A. C.; TEIXEIRA, E. de M.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): MATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.; FERREIRA, M. D.

Modified atmosphere packaging. Passive. Active. O² and CO² limits. Types of plastic films used in MAP. Package parameters. Respiration rate. Temperature. Permeability. Respiration rats messurement. Pl... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): BRITO, S. C.; BRESOLIN, J. D.; SIVIERI, K.; FERREIRA, M. D.

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): BECARO, A. A.; PUTI, F. da C.; PARIS, E. C.; MARCONCINI, J. M.; FERREIRA, M. D.

Repository: BDPA     Publication year: 2012

Author(s): COSTA, F. J. O. G. da; GODOY, R. C. B. de; LEIVAS, C. L.; PEREIRA, L. O.; WASZCZYNSKYJ, N.

Resumo: O pinhão é um alimento de grande importância econômica e gastronômica no Brasil, mas com dificuldade de conservação pós-colheita. No presente estudo avaliou- se as características dos pinhões... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2023

Author(s): MARCONCINI, J. M.; ITO, E. N.; PESSOA, J. D. C.; RIOS, C. T.; MATTOSO, L. H. C.; HAGE JUNIOR, E.

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): SIQUEIRA-DE-LIMA, M.; RESEBDE, O.; PILON, L.; CORREIA, J. S.; CÉLIA, J. A.; OLIVEIRA, D. E. C. de; CAGNIN, C.

O objetivo deste estudo foi produzier e caracterizar a composição química estrutural da farinha de açafrão-da-terra pela técnica de espectroscopia de absorção na região do infravermelho com Transforma... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2024

Author(s): PESSOA, P. F. A. P.; SILVA, M. G. O. DA; MAIA, C. W. C. P.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.