Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): SANTOS, R. T. S.; BIASOTO, A. C. T.; RYBKA, A. C. P.; CASTRO, C. D. P. da C.; AIDAR, S. de T.; BORGES, G. S. C.; SILVA, F. L. H

The aim of this research was to evaluate the quality of fermented alcoholic beverage from passion fruit produced using passion fruit species obtained from the Brazilian Caatinga biome (Passiflora cinc... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Author(s): REIS, C. S.; MACHADO, C. de F.; LEDO, C. A. da S.; PASSOS, O. S.

Repository: BDPA     Publication year: 2016

O vinho acompanha a humanidade desde tempos remotos, preenchendo as páginas da história e da mitologia, e é, tradicionalmente, um produto de regiões de clima temperado. Agora, essa bebida secular anda... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): DELIZA, R.; SOUZA, R. C. de

Entender o consumidor e a forma como ele se relaciona com os alimentos é um desafio para a academia e a indústria. Diversas pesquisas têm sido realizadas ao redor do mundo com esse objetivo, principal... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): ALVES, N.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): AZEVEDO, F. R. de; GUIMARÃES, J. A.; MESQUITA, A. L. M.; BRAGA SOBRINHO, R.

Descrever as caracteristicas morfológicas e os danos desse inseto que se tornou um fator limitate para o maracujazeiro nos últimos cinco anos para as condições de cultivo da Serra de Ibiapaba.

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): OLIVEIRA, D. C. R.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; ARES. G.; DELIZA, R.; GIMÉNEZ, A.

O desenvolvimento de produtos inovadores é fundamental para as indústrias como estratégia para manter e alcançar o sucesso no mercado. No presente estudo foi utilizada metodologia descritiva para o de... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R.; REIS, F. R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G.

O trabalho visa fornecer recomendações para a redução gradual de açúcar no leite achocolatado por meio da determinação dos limiares de diferença de doçura para o açúcar adicionado e avaliar a percepçã... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): ROCHA, W. S.; FONSECA, V. V.; OLIVEIRA, D.; MARTINS, I. B. A.; ALCANTARA, M.; DELIZA, R.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Author(s): REIS, F.; DELIZA, R.; ARES, G.

Repository: BDPA     Publication year: 2017

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.