Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SILVA, A. M. M.; JONES, D. L.; CHADWICK, D. R.; QI, X.; COTTA, S. R.; ARAÚJO, V. L. V. P.; MATTEOLI, F. P.; LACERDA-JÚNIOR, G. V.; PEREIRA, A. P. A.; FERNANDES JUNIOR, P. I.; CARDOSO, E. J. B. N. Arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) and plant growth-promoting rhizobacteria (PGPR) are able to provide key ecosystem services, protecting plants against biotic and abiotic stresses. Here, we hypothesi... ... |
Autoria: GUIMARÃES, C. M.; TORRE NETO, A.; STONE, L. F.; NARCISO, M. G.; PEREIRA, R. C.; LOPES JUNIOR, S. The best performance of upland rice in front of the water deficiency may be associated with several parameters. Among them, those associated with the plant's greater ability to uptake water in the dee... ... |
Autoria: BRZEZINSKI, C. R.; ABATI, J.; ZUCARELI, C.; KRZYZANOWSKI, F. C.; FRANÇA-NETO, J. B.; HENNING, F. A.
|
Autoria: PEREIRA, M. M; MOUTON, L.; YÉPRÉMIAN, C.; COUTÉ, A.; LO, J.; MARCONCINI, J. M.; LADEIRA, L. O.; RAPOSO, N. RB; BRANDÃO, H. M.; BRAYNER, R. Background- MWCNT and CNF are interesting NPs that possess great potential for applications in various fields such as water treatment, reinforcement materials and medical devices. However, the rapid d... ... |
Autoria: SIQUEIRA, B. S.; BASSINELLO, P. Z.; MALGARESI, G.; PEREIRA, W. J.; FERNANDES, K. F. Carioca beans are subjected to the hard-to-cook phenomena (HTC), which results in loss of technological and sensorial qualities. To better elucidate this postharvest hardening process, changes in tech... ... |
Autoria: SILVA, C. M. da; ARAUJO, G. G. L. de; OLIVEIRA, B. Y. S. de; AZEVÊDO, J. A. G. de; FURTADO, D. A. The aim of this study was to evaluate performance and economic viability of producing sheep fed different levels of roughage, concentrate, and water. Forty Santa Inês crossbred sheep with an average i... ... |
Autoria: FINGER, F. L.; ALVARES, V. de S.; NEGREIROS, J. R. da S.; CALESTINE, C.; CASALI, V. W. D. Wilting is one of the major problems of parsley leaves in Brazilian retail stores. This study was conducted to determine the effect of postharvest replacement of water by submerging the parsley leaf b... ... |
Autoria: MAUAD, M.; GARCIA, R. A.; VITORINO, A. C. T.; SILVA, R. M. M. F.; GARBIATE, M. V.; COELHO, L. C. F.
|
Autoria: SANTOS, P. M.; THORNTON, B.; CORSI, M. The nitrogen (N) supplied to growing leaves from root uptake and mobilisation from senescing tissues may be reduced following defoliation. |
Autoria: RIGHI, C. A.; LUNZ, A. M. P.; BERNARDES, M. S.; PEREIRA, C. R.; TERAMOTO, E. R.; FAVARIN, J. L. A absorção e uso da água pelas plantas são processos essencialmente energéticos que podem ser grandemente modificados pela porcentagem de cobertura do solo, tipo de plantas, área foliar e sua distribu... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.