Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CAMARGO, U. A.; PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C. Wine production is a recent economical activity on tropical regions. In Brazil, tropical wines production started on Sub-Middle São Francisco River Valley Region in the early 1980 years. In the follow... ... |
Autoria: PEREIRA, G. E.; GAUDILLERE, J. P.; LEEUWEN, C. van; HILBERT, G.; MAUCOURT, M.; DEBORDE, C.; MOING, A.; ROLIN, D. Differences in wine flavour proceed primarily from grape quality. Environmental factors determined by the climate, soil and training systems modify many grape and wine quality traits. Metabolic profil... ... |
Autoria: GUERRA, C. C.; SBEGHEN, F.; ZANUS, M. C. Red wines are significantly different regardind quality and aging potential, being their chemical profile main cause of these differences. |
Autoria: GOMES NETO, H.; HALLWASS, F.; SILVA, J. B. P. da; PEREIRA, G. E. Tropical wines have been produced in Northeast of Brazil since 1980's, between the 8° and 9° S latitude, in a region called Sub-rniddle São Francisco river Valley. This area presents an intra-annual c... ... |
Autoria: LEAO, P. C. de S.; NUNES, B. T. G.; SOUZA, E. M. C. de; REGO, J. I. de S.; NASCIMENTO, J. H. B. do This study aimed to evaluate the performance and characteristics of the grapes as subsidies to the recommendation of new wine grape cultivars for the São Francisco Valley. |
Autoria: PEREIRA, G. E.; GAUDILLÈRE, J.-P.; LEEUWEN, C. van; HILBERT, G.; MAUCOURT, M.; DEBORDE, C.; MOING, A.; ROLIN, D. Differences in wine flavour proceed primarily from grape quality. Environmental factors (climate, soil), cultivars and training systems modify many grape and wine quality traits. Metabolic profiling b... ... |
Autoria: LEAO, P. C. de S.; NUNES, B. T. G.; SOUZA, E. M. C. de; REGO, G. I. de S.; NASCIMENTO, J. H. B. do This study aimed to evaluate the performance and characteristics of the grapes as subsidies to the recommendation of new wine grape cultivars for the São Francisco Valley. An experiment was carried ou... ... |
Autoria: GOMEZ, H.; MINATEL, I.; LIMA, G.; MARQUES. M.; RITSCHEL, P. S.; BORGES, C.; MONTEIRO, G. The biogenic amines (BAs) obtained from foods and/or produced in the human body represents a set of molecules with important biological effects. The types and amount of BAs are essential for innumerou... ... |
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.