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Autoria: DJABOU, A. S. M.; CARVALHO, L. J. C. B.; LI, Q. S.; NIEMENAK, N.; CHEN, S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: VENTURINI, M. T.; SANTOS, L. R. dos; OLIVEIRA, E. J. de

The objective of this work was to develop a scale to assess the severity of postharvest physiological deterioration (PPD) of cassava roots, and to validate this scale for accuracy and reproducibility... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: FREITAS, M. N. de; ROSA, S. D. V. F. da; CLEMENTE, A. da C. S.; PEREIRA, C. C.

The endo-?-mannanase acts on the hemicellulose fraction of the endosperm cell walls, mainly mannans and galactomannans. This process weakens cell walls and allows radicle protrusion during seed germin... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: BONIEK, D.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.; LANA, U. G. P.; SANTOS, A. F. B.; STOIANOFF, M. A. R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: MARTINS, T. C.; SILVA, F. C. da

Abstract. Food safety is a current challenge, as it aims to offer food free of agents that can endanger the health of consumers, for so it should be traceable in manufacturing and in the food chain, q... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: BRZEZINSKI, C. R.; ABATI, J.; ZUCARELI, C.; KRZYZANOWSKI, F. C.; HENNING, A. A.; HENNING, F. A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: MENEZES, V. O.; LOPES, S. J.; TEDESCO, S. B.; HENNING, F. A.; ZEN, H. D.; HENNING, L. M. M.

Several studies have been developed to understand the physiology of seed deterioration, however, the initial steps of the deterioration process are not completely clear. Seed vigor and viability losse... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: DELBEM, A. C. B.; GARBELINI, J. DA S.; LARA, J. A. F. de

A carne de pescado é uma das mais susceptíveis ao processo de deterioração, devido a atividade de água elevada, composição química, teor de gordura insaturadas facilmente oxidáveis e pH próximo a neut... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: OLIVEIRA FILHO, J. G.; SILVA, G. C.; OLDONI, F. C. A.; MIRANDA, M.; FLORENCIO, C.; OLIVEIRA, R. M. D. de; GOMES, M. P.; FERREIRA, M. D.

Papaya is a fruit of great importance worldwide. However, significant losses during postharvest have been reported, which can be minimized by applying lipid nanoemulsions as edible coatings associated... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: CARVALHO, M. V. de; MORAES, P. I. C.; COELHO, S. V. B.; FIGUEIREDO, M. A. de; VILELA, A. L. O.; SOUZA, A. C. de; ROSA, S. D. V. F. da

The vigor tests are important tools used in the internal quality control by the seed companies. The accelerated aging test is a sensitive method for assessing the vigor of seed lots, as well as for es... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

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