Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MOTOSHITA, M.; BOULAY, A.; PFISTER, S.; BENINI, L.; FIGUEIREDO, M. C. B. de; GHEEWALA, S. H.; HARDING, K.; SCHENKER, U.
|
Autoria: FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; BARBOSA, V.; MAULVAULT, A. L.; ANACLETO, P.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A. Despite its well known nutritional attributes, seafood consumption can potentially represent human health hazards, as these species can often accumulate toxic elements namely as mercury, cadmium, lead... ... |
|
Autoria: PEDRO, A. C.; PANIZ, O. G.; FERNANDES, I. A. A.; BORTOLINI, D. G.; RUBIO, F. T. V.; HAMINIUK, C. W. I.; MACIEL, G. M.; MAGALHAES, W. L. E. ABSTRACT: Biomaterials come from natural sources such as animals, plants, fungi, algae, and bacteria, composed mainly of protein, lipid, and carbohydrate molecules. The great diversity of biomaterials... ... |
Autoria: FERREIRA, C. L.; SALMINEN, S.; GRZESKOWIAK, L.; BRIZUELA, M. A.; SANCHEZ, L.; CARNEIRO, H.; ALVARENGA, M. B. The mode of action of specific probiotic bacteria and specific prebiotic ingredients and their effects on the intestinal microbiota modulation in humans and animals has been demonstrated in many studi... ... |
Autoria: PARAIBA, L. C.; CASTRO, V. L. S. S. de; MAIA, A. de H. N. This work aimed at evaluating the characteristics of thirty nine insecticides on tissue distribution and accumulation, using their physico-chemical characteristics and the tissues lipid contents to ca... ... |
Autoria: RIOS, S. de A.; PAES, M. C. D.; CARDOSO, W. S.; BORÉM, A.; TEIXEIRA, F. F. This work aimed at studying the influence of the color of the grains in the profile of carotenoids in four different Brazilian genotypes. |
Autoria: SILVA, C. A. da; SANTOS, S. de OL; GARCIA, C. A. B.; PONTES, G. C. de; WASSERMAN, J. C.
|
Autoria: SILVA, C. A. da; GARCIA, C. A. B.; SANTANA, H. L. P. de; PONTES, G. C. de; WASSERMAN, J. C.; COSTA, S. S. L. da
|
Autoria: CESAR, A. S. M.; REGITANO, L. C. de A.; POLETI, M. D.; ANDRADE, S. C. da S.; TIZIOTO, P. C.; OLIVEIRA, P. S. N. de; FELICIO, A. M.; NASCIMENTO, M. L. do; CHAVES, A. S.; LANNA, D. P. D.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; KOLTES, J. E.; WATERS, E. F.; MOURAO, G. B.; ZERLOTINI NETO, A.; REECY, J. M.; COUTINHO, L. L.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.