Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SLONGO, A. P.; ROSENTHAL, A.; CAMARGO, L. M. Q.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; ARAGÃO, G. M. F. de The main responsible for the spoilage of cooked cured meat products stored under refrigerated and anaerobic conditions are lactic acid bacteria. The application of high hydrostatic pressure (HHP) redu... ... |
Autoria: SANSÃO, M. C.; TORREZAN, R.; LEAL JUNIOR, M. B.; LEAL JUNIOR, W. F.; FREITAS, D. de G. C.; WURLITZER, N. J.; MATTA, V. M. da
|
Autoria: LIMA, M. A.; MARTINS, I. B. A.; BARBOSA, I. de C. C.; ARES, G.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
|
Autoria: GRIEP, E. R.; WALTER, E. H. M.; MORARU, C.; ROSENTHAL, A.
|
|
Autoria: MARTINS, P. C. C.; DIAS JUNIOR, M. de S.; CARVALHO, J. da S.; SILVA, A. R.; FONSECA, S. M. Neste estudo, objetivou-se determinar os níveis de pressões e a compactação induzida pelas operações de colheita florestal em um Latossolo Vermelho (LV) cultivado com eucalipto. Amostras indeformadas... ... |
Autoria: GUO, W.-Y.; SERRA-DIAZE, J. M.; SCHRODTF, F.; EISERHARDT, W. L.; MAITNER, B. S.; MEROW, C.; VIOLLEJ, C.; ANAND, M.; BELLUAU, M.; BRUUN, H. H.; BYUN, C.; CATFORD, J. A.; CERABOLINI, B. E. L.; CHACÓN-MADRIGAL, E.; CICCARELLI, D.; CORNELISSEN, J. H. C.; DANG-LE, A. T.; FRUTOS, A. de; DIAS, A. S.; GIROLDO, A. B.; GUO, K.; GUTIÉRREZ, A. G.; HATTINGH, W.; HE, T.; HIETZ, P.; HOUGH-SNEE, N.; JANSEN, S.; KATTGE, J.; KLEIN, T.; KOMAC, B.; KRAFT, N. J. B.; KRAMER, K.; LAVOREL, S.; LUSK, C. H.; MARTIN, A. R.; MENCUCCINI, M.; MICHALETZ, S. T.; MINDENT, V.; MORI, A. S.; NIINEMETS, Ü.; ONODA, Y.; PEÑUELAS, J.; PILLAR, V. D.; PISEK, J.; ROBROEK, B. J. M.; SCHAMP, B.; SLOT, M.; SOSINSKI JUNIOR, E. E.; SOUDZILOVSKAIA, N. A.; THIFFAULT, N.; VAN BODEGOM, P.; VAN DER PLAS, F.; WRIGHT, I. J.; XU, W.-B.; ZHENG, J.; ENQUIST, B. J.; SVENNING, J.-C. Safeguarding Earth?s tree diversity is a conservation priority due to the importance of trees for biodiversity and ecosystem functions and services such as carbon sequestration. Here, we improve the f... ... |
Autoria: BARBOSA FILHO, E. de A.; PEREIRA, G. E.; TEIXEIRA-ARAUJO, A. A.; SARAIVA, L. C.; ARAUJO, I. S.; ARAUJO, W. A.; NASCIMENTO, R. L.; CARVALHO, F. O. Introduction: Moderate consumption of red wine (RW) has been associated with a decrease in cardiovascular risk due to its phenolic composition. Purpose: Assessing the effects of consuming different do... ... |
Autoria: CORTEZ, T.; MONTENEGRO, H.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A.; ANDRADE, S. C. S. Evolutionary history leads to genome changes over time, especially for species that have experienced intense selective pressures over a short period. Here, we investigated the genomic evolution of Bos... ... |
Autoria: FACCHINELLO, P. H. K.; CARVALHO, I. R.; STRECK, E. A.; AGUIAR, G. A.; GOVEIA, J.; FEIJÓ, M.; PEREIRA, R. R.; OLIVEIRA, V. F. de; FAGUNDES, P. R. R.; MAIA, L. C. da; LAUTENCHLEGER, F.; MAGALHAES JUNIOR, A. M. de ABSTRACT - The objective of this work was to analyze components of variances and heritabilities, estimate selection gain, and evaluate the different selection pressures for physical quality attributes... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.