Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MORGANTE, C. V.; ARRAES, F. B. M.; MOREIRA-PINTO, C. E; MELO, B. P.; SA, M. F. G. de This chapter discusses CRISPR technology using the dead Cas9 variant (CRISPR/ dCas9), emphasizing on its use for modulating gene expression in plants. The main strategies currently used are presented... ... |
Autoria: BAMBINI, M. D.; GIMENEZ, A. M. N.; BONACELLI, M. B. M.; TORKOMIAN, A. L. V. The "Technological Innovation Act", promulgated in Brazil in 2004, represents the main legal framework implemented to promote technological innovation and to delineate a favorable scenario for scienti... ... |
Autoria: MAY, A.; COELHO, L. F.; SILVA, E. H. F. M. da; VIANA, R. da S.; VIEIRA JUNIOR, N. A.; FERREIRA, W. P. M. Abstract: This article presents a review on the use of graphene in various segments, elucidating that this product can be used in various industrial sectors. These include mainly agriculture (as in la... ... |
|
|
Autoria: SOUZA, R. A. de; LYRA, M. R. C. C.; CARVALHO, R. M. C. M. de O.; ARAUJO FILHO, J. C. de The use of biogas as an alternative to using liquefied petroleum gas (LPG) for cooking food in the context of family farming is something recent and has ample room for growth. The aim of this study wa... ... |
Autoria: DRURY, B.; FERNANDES, R.; MOURA, M. F.; LOPES, A. de A. ABSTRACT. Semantic web technologies have become a popular technique to apply meaning to unstructured data. They have been infrequently applied to problems within the agricultural domain when compared... ... |
Autoria: TORREZAN, R.; ROCHA, J. E. D.; MENEZES, C. E. G.; ALBIERI, R. C.; SILVA, R. S. M. da Over the last few years several initiatives have been undertaken in Brazil and worldwide for the popularization of science, especially by research institutions and interactive museums that have sought... ... |
Autoria: TORREZAN, R.; ROCHA, J. E. D.; BARRETO, M. V. de S.; OLIVEIRA, J. A.; ALBIERI, R. C.; SILVA, F. T. The ignorance on concepts and practices in Food Science and Technology (FS&T) and the lack of specialized staff in agricultural educational institutions are factors that limit the interest of future t... ... |
Autoria: YANO, I. H.; CASTRO, A. de; GONZALES, L. E.; CANÇADO, G. M. de A.; SILVA, F. C. da ABSTRACT. Dextran is a polysaccharide produced by bacteria of the genus Leuconostoc spp, which causes loss of sucrose and raises sugar and alcohol manufacturing costs, as well as reducing its quality.... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.