Cajuína: informações técnicas para a indicação geográfica de procedência do Estado do Piauí.
Cajuína: informações técnicas para a indicação geográfica de procedência do Estado do Piauí.
Author(s): RIBEIRO, J. L.
Summary: Introdução; Caracterização ambiental do Estado do Piauí; Histórico da cajucultura no Brasil; Histórico da Cajucultura no Estado do Piauí; Aspectos econômicos da cajucultura no Estado do Piauí; Conhecimento tecnológico; Recomendações técnicas para o cultivo do cajueiro no Estado do Piauí; Produção de caju; Industrialização do pedúnculo; Armazenamento da produção de cajuína.
Publication year: 2011
Types of publication: Books
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Cajucultura, Cajuína, Procedência, Tecnologia de Alimento
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.