General Search | Content Related to Laboratory-processed cashew fiber prevents obesity in animals
Related content
Fibra desidratada de caju
Desidratação da fibra de caju para utilização em produtos alimentícios, 2014.
Hamburguer vegetal de fibra de caju
Hambúrguer vegetal à base de fibra de caju enriquecido com proteína texturizada de soja
The beverage suits the increasing non-dairy probiotic food market, and is ideal for vegans and people who are allergic to milk or lactose-intolerant. Product is made from broken...
Publishing date: 05/05/20
The impact of two dehydration processes (dehydration in drying chambers with forced convection and freeze-drying), followed or not by grinding, on the characteristics of cashew fiber obtained from
...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2014 Responsible Unit: Embrapa Tropical Agroindustry
Embrapa Tropical Agroindustry developed two formulas to manufacture hamburgers whose main ingredient is cashew fiber – an abundant co-product in juice factories that is usually discarded. One of t
...Process: To obtain processed food (agroindustry) Launch year: 2013 Responsible Unit: Embrapa Tropical Agroindustry
*Content only available in Portuguese
A demanda por corantes em indústrias de alimentos é muito elevada. Os corantes sintéticos apresentam baixo custo, são relativamente fáceis de serem sintetizados, apresentam uma diversidade de cores e tonalidades, e, principalmente, apresentam maior estabilidade frente às condições de processamento e armazenamento, quando comparados aos corantes naturais, que os tornam atrativos e muito utilizados industrialmente. Porém além de vários destes compostos apresentarem toxicidade inerente, muitos são ...
Status: Completed Start date: Mon Feb 01 00:00:00 GMT-03:00 2016
Author(s): LIMA, J. R.; GARRUTI, D. dos S.; FIRMINO, D. S.; ARAUJO, I. M. da S.; MORAES, I. V. M. de